Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykupiłem sobie hosting, który ma fantastyczne warunki dla IPB, ale... Umieszcza mi licznik (statystyki serwera) na końcu body, który to licznik buduje iframe, który z kolei rozwala mi IPB. Rozwala to znaczy, że wiele funkcji także opartych na iframe - przestaje działać. Poradziłem sobie z tym problemem poprzez okodowanie wrapperów z poziomu phpmyadmina w taki sposób by między zamykającym tagiem body pojawiły się tagi <noscript> i </noscript>. I wszystko jest fantastycznie, dopóki nie wejdę do PA, gdzie - nic nie działa. Oczywiście w PA nie ma tych noscriptów, ponieważ nie wiem jak je dodać, ale za to pojawia się ów licznik w formie js -> iframe i to on bruździ. Dlatego mam takie pytanie - gdzie leży tag </body> dla Panelu Administracyjnego? Osobiście nie udało mi się go odnaleźć ani w pma, ani w plikach (wyszukiwarki wbudowane).

Za pomoc z góry dziękuję.

• Manager
Opublikowano

Witaj,

napisałeś w dziale 2.x, w profilu 3.x - coś trzeba poprawić.

Co to za serwer, który dodaje takie coś? Trzeba go zmienić, nie po to płacisz, by dostawać takie niespodzianki.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Niemiecki serwis, w profilu nieaktualne dane. Nie mogę go zmienić, bo mam tam bardzo dobre warunki, jeśli chodzi o zabezpieczenia przeciwko DDoS. A to </body> w ACP nie wiesz gdzie się znajduje? Poza tym to nie jest coś (ów js-owy licznik) co przeszkadza skrytpom gdzie nie ma iframe'a. To koliduje tylko z IPB.

Opublikowano (edytowane)

Look & Feel > Zarządzaj skinami i szablonami > Zarządzaj szablonami w #STYL# > Szablony > globalTemplate

Ehh, wpadłem do działu dwójki i mieszam...

ACP Home > Skin Manager Home > WYBIERZ SKIN I > Edit Board Header & Footer Warpper (z listy rozwijanej)

Edytowane przez santoz
  • Lubię to 1
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.