LukaszM Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 dalbys link do tlumaczenia ktore by pomoglo? te pod ipb 3.0.5 nic nie dalo ipChat ipForums ipPortal ipCalendar ipCore ipMembers przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Manager Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sprawdź, jak to wygląda w plikach na FTP cache/lang_cache/{X}/ bo być może tam jest problem. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Mam dwa foldery '1' i '2' i index pierwszy folder jest pusty w drugim jest polska paczka jezykowa przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Manager Opublikowano 24 Grudnia 2009 Pusty usuń. Z plikami sprawdź pod kątem znaków - jak to w nich wygląda. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie wiem gdzie znajde plik odpowiedzialny za krzaki tutaj przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Manager Opublikowano 24 Grudnia 2009 Pobierz wszystkie pliki i poszukaj we wszystkich programem, np. PSPad, który szuka w plikach w zadanej lokalizacji. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 znalazlem ten plik nazywa sie core_public_global.php gdy poprawiam recznie i zapisuje plik w formacie utf8 to mi sie cala czcionka powieksza dwukrotnie na calym forum. Jak temu zaradzic? przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 myslalem moze ze brak mi gdzies ", na zakaczenie ale wszedzie sa przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Manager Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłupiałem. Serio nic nowego nie potrafię wymyślić, nigdy ani ja ani nie pamiętam o takiej sytuacji. Jedyne, co Ci mogę poradzić to to, byś wykonał wszystko od nowa. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 (edytowane) kurde z takiej prostej rzeczy takie durnoty wyszly ehh, moze wysle Ci ten plik i sporobujesz go poprawic? Bo to chodzi juz o ten jeden plik PS. chodzi o ten plik Pobierz Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Arthas przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 udalo mi sie dojsc, pomogla mi Gżegżółka 1 przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zobaczylem pewien blad gdy chce zmienic ustawienia profilu, Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/users/wow/public_html/cache/lang_cache/2/core_public_usercp.php on line 119 przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
LukaszM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 temat do zamkniecia doszedlem do wszystkiego dzieki za niektore rady napewno sie przydaly przyprawieni.pl - przepisy kulinarne
Manager DawPi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Manager Opublikowano 24 Grudnia 2009 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi