Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Rangi, reputacje CleanCut skin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukałem ale widzocznie kiepsko bo znalesc nie mogę odpowiedzi na kilka pytań. Wczoraj zrobiłem aktualizację forum do wersji 3x, spolszczyłem, zainstalowałem skin CleanCut i teraz mam takie problemy:

1. Jak zrobić, żeby wyświetlane były rangi userów pod avaterem, tak jak to było w wersji 2x

2. Jak zrobić, żeby była widoczna repytacja usera?

3. Gdy probuje dodac reputacje pojawia się komunikat "Akcja zakończona niepowodzeniem: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.", mimo, że nie dodawałem żadnych reputacji dzisiaj,

4. Jak można zrobić coś takiego ja na waszym forum: "Oceń temat"

5. Jak dodać menu Regulamin tak jak na wszaym forum obok tekstu "Wyświetl nową zawartość"

Będę wdzięczny za pomoc.

Dzięki

Opublikowano (edytowane)

1. 34t33wp.png Użytkownicy 90n70l.png Member Groups 90n70l.png Manage User Groups 90n70l.png Edit Group 90n70l.png Group Icon Image

3. 34t33wp.png Użytkownicy 90n70l.png Member Groups 90n70l.png Manage User Groups 90n70l.png Zakładka Global 90n70l.png Maximum number of positive reputation points this group can give in a 24 hour period / Maximum number of negative reputation points this group can give in a 24 hour period 90n70l.png Ustawiasz wartość.

Edytowane przez Nitrous
Opublikowano

1. 34t33wp.png Użytkownicy 90n70l.png Member Groups 90n70l.png Manage User Groups 90n70l.png Edit Group 90n70l.png Group Icon Image

A skąd można pobrać takie ikony? Są jakieś dostępne pasujące do skina CleanCut?

Dzieki za odpowiedz

Opublikowano (edytowane)

a jak zrobic ten regulamin? i zeby reputacja sie pod avatarem wyswietlala?

Edytowane przez darek
Opublikowano

Żeby link był tam musisz pogrzebać w global templeate (najlepiej metodą prób i błędów wtedy najszybciej ogarniesz co do czego służy :) ) i po prostu wklejać link napisany w htmlu w odpowiednie miejsce.

• Manager
Opublikowano

Witaj,

1. Jak zrobić, żeby wyświetlane były rangi userów pod avaterem, tak jak to było w wersji 2x

2. Jak zrobić, żeby była widoczna repytacja usera?

3. Gdy probuje dodac reputacje pojawia się komunikat "Akcja zakończona niepowodzeniem: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.", mimo, że nie dodawałem żadnych reputacji dzisiaj,

4. Jak można zrobić coś takiego ja na waszym forum: "Oceń temat"

5. Jak dodać menu Regulamin tak jak na wszaym forum obok tekstu "Wyświetl nową zawartość"

Ad 1 - dodać te rangi:

ACP :):) Użytkownicy :) :) Rangi.

Ad 2 - gdzie widoczna? Jak widoczna?

Ad 3 -

Ad 4 - włączyć to w ustawieniach danego forum:

ACP :D:D Fora :) (wybór forum) :D Edytuj ustawienia :D Ustawienia pisania na forum: opcje :P:DWłącz ocenianie tematów (opcja dostępna dla grup)

A potem włączyć możliwość głosowania dla grup:

ACP :D:D Użytkownicy :P Grupy :a: (wybór grupy) :a: Edytuj grupę :a: Forum :a: Ocenianie tematu :a: :a: Może oceniać tematy (w forach, w których jest to dozwolone)?

Ad 5 - Włącz to w ACP:

ACP :a::P System :a: Ustawienia systemowe :a: Forums :a: Board Guidelines :a: :a: Board Guidelines

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.