Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Inputy obok label

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję zrobić coś takiego jak jest w pisaniu postu - Tytył tematu i Opis tematu. Opis jest po lewej i ma wyrównane <input> do <label>. Mój kod jest taki i nie działa:

{parse template="mainFGTemplate" group="skin_fg"}
	<div class='block_wrap'>
	<h3 class='maintitle'><if test="$this->memberData['member_fg_password']">Zmień hasło Forum Gold<else />Ustaw nowe hasło Forum Gold</if></h3>
		<div class='general_box'>
			<div class='message'>Witaj w zarządzaniu bezpieczeństem konta Forum Gold. Hasło Forum Gold to <b>wymagana</b> czynność przy potwierdzaniu każdej operacji związanej z Forum Gold.<br />
								 Bez hasła nie uda Ci dokończyć żadnej transakcji! Dzięki niemu Twoje Forum Gold jest bezpieczne, nawet w razie kradzieży konta. Bez tego hasła, złodziej nie prześle Forum Gold.<br />
								 <span style='color: red; font-weight: bold'>UWAGA!</span> Zaleca się nie usuwanie hasła Forum Gold! Zawsze można je przywrócić za pomocą tej funkcji!
			</div>
			<br />
			<form action='{parse url="app=fg" base="public"}' method='post'>
			<input type='hidden' name='secure_hash' value="{$this->member->form_hash}" />
				<div class='general_box'>
					<fieldset class='row2'>
					<h3 class='bar'>Wypełnij formularz!</h3>
						<ul>
							<li class='field'>
								<label for='goldPassword'><if test="$this->memberData['member_fg_password']">Podaj aktualne hasło Forum Gold: <else />Podaj nowe hasło Forum Gold: </if></label>
								<input class='input_text' type='password' name='goldPassword' tabindex='0' value='' />
								<span class='desc'></span>
							</li>
							<if test="$this->memberData['member_fg_password']">
							<li class='field'>
								<label for='newGoldPassword'>Podaj nowe hasło:</label>
								<input class='input_text' type='password' name='newGoldPassword' tabindex='0' value='' />
							</li>
							</if>
							<li class='field'>
								<label for='goldPasswordVerify'>Weryfikuj nowe hasło Forum Gold:</label>
								<input class='input_text' type='text' name='goldPasswordVerify' tabindex='0' value='' />
							</li>
						</ul>
					</fieldset>
					<fieldset class='submit'>
						<input type='submit' class='input_submit' name='submit' id='submit' value=<if test="$this->memberData['member_fg_password']">'Zmień hasło Forum Gold'<else />'Ustaw nowe hasło Forum Gold'</if> /> lub <a href='{parse url="app=fg" base="public"}' title='Anuluj' class='cancel'>Anuluj</a>
					</fieldset>
				</div>
			</form>
		</div>
	</div>

Jak sobie z tym problemem poradzić?

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

Opublikowano

Jak to się wyświetla?

securityn.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

• Manager
Opublikowano

Well. Nigdy nie byłem dobry z CSSa, i pewnie masz dobry kod, tylko czegoś w nim brak. Zalecałbym sprawdzenie obu wersji Firebugiem. Obu w sensie Twojej i jakiegoś okna z identycznym, poprawnie sformułowanym widokiem. Choć ten jest bodajże wzięty z odzyskiwania hasła i tam właśnie to tak wygląda.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Well. Nigdy nie byłem dobry z CSSa, i pewnie masz dobry kod, tylko czegoś w nim brak. Zalecałbym sprawdzenie obu wersji Firebugiem. Obu w sensie Twojej i jakiegoś okna z identycznym, poprawnie sformułowanym widokiem. Choć ten jest bodajże wzięty z odzyskiwania hasła i tam właśnie to tak wygląda.

Witaj,

Odpowiedź to klasa CSS - post_form.

Pozdrawiam,

Largo

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.