Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałem umieścić baner reklamowey na forum. Mam zainstalowany styl CleanCut. Chciałem, żeby ten baner pojawił się zaraz pod "belką" logowanie, rejestracja a przed pierwszym forum.

Wie może ktos jak to zrobić? Bede wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Niby o to miejsce mi chodziło, tylko chcialbym, zeby boxy z prawej strony (top tematow, userow) byly dalej na tej samej wysokosci.

Bo jak wstawie baner jak w podanym przykladzie przed <if test="mainpageContent:|:$html">{$html}</if> to cala zawartosc przesówa się w dół.

Wiesz może gdzie w innym szablonie można wstawić baner, żeby te boxy sie nie przesunęły w dół tylko same fora?

• Manager
Opublikowano

Możesz się zdecydować:

chciałem umieścić baner reklamowey na forum. Mam zainstalowany styl CleanCut. Chciałem, żeby ten baner pojawił się zaraz pod "belką" logowanie, rejestracja a przed pierwszym forum.

Niby o to miejsce mi chodziło, tylko chcialbym, zeby boxy z prawej strony (top tematow, userow) byly dalej na tej samej wysokosci.

Dziękuję.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Chodzi mi to miejsce dokładnie:

Pod "belka" z Logowaniem, Rejestracją... a przed forum. Jednak zależy mi na tym, żeby boxy z prawej strony (top tematow itp...) zostały na swoim miejscu a nie przesunely się w dól. Bo jak dodam w tym miejscu co mi poleciłeś, to tak jak pisałem, boxy z prawej strony przesuwają sie w dół.

Opublikowano

No to musisz znaleźć inne miejsce, w tym bicie skinu, do jakiego wyżej podawałem ścieżkę ( w tym linku ) i znaleźć dla Ciebie najodpowiedniejsze miejsce.

Kurcze szukam, ale cały czas nie mogę znaleźć tego miejsca w żadnym bicie.

Chodzi dokładnie o to miejsce (czerwone):

post-1608-1261606788,264_thumb.jpg

Może mi ktoś pomóc?

A taka druga sprawa, jak zrobić taki box nad forum jak u was "Aktualności: Życzenia świąteczne"?

Sorry za problemy i dzięki za pomoc.

• Manager
Opublikowano

Spróbuj zatem swój kod wklepać tutaj:

ACP :D:D Wygląd :D (wybór skina) :P Zarządzaj szablonami i CSS-em :) Strona główna :D:)boardIndexTemplate

Spróbuj wstawić na samej górze tego bitu.

---

Jeden temat - jeden problem.

---

Opublikowano

Spróbuj zatem swój kod wklepać tutaj:

ACP :D:D Wygląd :D (wybór skina) :P Zarządzaj szablonami i CSS-em :) Strona główna :D:)boardIndexTemplate

Spróbuj wstawić na samej górze tego bitu.

Dzięki serdeczne, wstawiłem po komentarzu <!-- CATS AND FORUMS --> i wszystko jest tak jak chcialem.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.