Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Modyfikacja skina Clean Cut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym dostosować skin Clean Cut do swoich potrzeb, wylączyłem mozliwosc dawania minusow w systemie reputacji i chcialbym zastapic przycisk add.png na przycisk PODZIEKUJ. Jednak po wrzuceniu tego pliku na serwer mam taki efekt

7f405d90.jpg

Czy mogłby mi Ktos powiedziec czy to szare pole w ktorym znajduje sie ilosc podziekowan i przycisk podziekuj da sie jakos powiekszyc (zwiekszyc jego pole powierzchni)?

Edytowane przez Lukasz
Opublikowano

Mały wycinek:

.reputation{text-align:center;padding:2px
6px;float:none;display:inline}.rep_bar{background:#e6e6e6;border:1px
solid #dadada;border-bottom:0;font-size:0.8em;-moz-border-radius:5px 5px 0 0;-webkit-border-top-left-radius:5px;-webkit-border-top-right-radius:5px;padding:0
10px;right:0;bottom:34px;margin-right:6px;max-width:90px;position:absolute}.post_block.rep_highlight
.rep_bar{max-width:140px}.rep_bar
ul{margin-top:8px;float:left}.rep_bar ul
li{float:left}p.rep_highlight{float:right;display:inline-block;margin:5px
10px 10px 10px;background:#D5DEE5;color:#1d3652;padding:5px;-moz-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;font-size:0.8em;font-weight:bold;text-align:center}p.rep_highlight
img{margin-bottom:4px}

• Lubię to 1