Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DawPi naprawdę trudno mi powiedzieć ilu użytkowników może być jednocześnie online. Mogę jedynie się domyślać, że będzie to około 200-300. Forum jest tematyczne i w przeciągu kilku lat były przypadki, że maksymalnie online było nawet 1500, ale to sporadyczne przypadki.

@matma4u mało wypowiedzi i opinii na stronie, którą podałeś w linku. Może się przydać jak będę wiedział czego szukam.

Opublikowano

Myślę że powodzeniem wystarczył by ten: 85zł/mc Klik jakość na szóstkę, zanim przeszedłem na OVH miałem w linuxpl.com vps'a tyle że najniższy pakiet.. Ale OVH zaproponowało lepsze warunki :)

Na linuxpl.com masz okres testowy 7 dni dla VPS'ów.

Opublikowano

Myślę że powodzeniem wystarczył by ten: 85zł/mc Klik jakość na szóstkę, zanim przeszedłem na OVH miałem w linuxpl.com vps'a tyle że najniższy pakiet.. Ale OVH zaproponowało lepsze warunki :)

Na linuxpl.com masz okres testowy 7 dni dla VPS'ów.

potwierdzam serwery OVH mają dobre i za przystępną cenę mało tego przedłużenie domen mają bardzo niskie .

Opublikowano

Generwowany transfer(miesieczny), ktore masz IPB, ilosc modyfikacji, poboczne wymagane rzeczy od serwera(uslugi), obecny hosting(dokladnie ktory pakiet) oraz czas generowania strony glownej.

Opublikowano

Tak. Po podaniu tych rzeczy moge pomoc Ci wybrac hosting ktory zapewni Ci mozliwosc swobodnego dzialania.

Milo by bylo znac ile mozesz miesiecznie wydac na oplaty za serwer.