Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Bład logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, otóż mam problem z logowaniem. Problem występuje u wszystkich użytkowników.

Mianowicie chodzi o to iż podczas logowania występuje błąd taki że po zalogowaniu nie jestem zalogowany. (logowanie od ACP dziła poprawnie)

W ustawieniach Cookies mam pusto, zawsze tak było i wszystko działało dobrze. Kiedy ustawiałem Cookie Domain to pozniej nie przekierowywało mnie podczas logowania, i kiedy chcialem właczyć strone główną wystepował błąd

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/csnszxym/public_html/admin/sources/classes/bbcode/core.php on line 2079

Czytałem podobny temat gdzie problemem było wyłaczone albo właczone Print HTTP no-cache headers ja maiłem cały czas to właczone i działało wszystko poprawnie. Właczenie lub wyłaczenie nie przynosi zadnego efektu.

Udało mi się jedynie normalnie zalogować i wylogować na właczonym Preformance Mode.

Naprawiałem i optymalizowałem mysql, odswiezalem cache, nawet wrzuciłem na nowo pliki forum ale nic to nie pomogło.

Teraz forum jest wyłaczone, mam pusto w Cookies i kiedy chce się zalogować, Przez około 30s pokazuje sie okno:

Pomyślnie zalogowano

Proszę czekać podczas przekierowania...

(lub kliknij tutaj jeśli nie chcesz czekać)

Później wywala opt1262455672j.jpg

Edytowane przez XQS
Opublikowano

Rozwiązany., problem tkwił w SB. Wystarczyło kliknąć Opróżnij tabelę zawierającą wpisy i problem znikł.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.