Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatniej zabawie z modyfikacjami i ftp nastąpił nie oczekiwany błędzik nie wiem z czego on wynika ale sprawa wygląda tak :

W panelu kontrolnym pisze że jest załadowany avatar o rozmiarach takich i takich a jednak się nie wyświetla ponadto nie można nowego załadowac jedynie tylko z adresu bo z pc nie przyjmuje ( rozmiary , waga i format według ustawień) . Niby proste a skomplikowane :huh: . Mamy jakąś rade? W ustawieniach nic nie było zmieniane ale ostatno porządkowałem ftp (nie tykałem upload) tylko kopie forum która kiedyś działała jako forum w przygotowaniu po konwersji 2 fora na 1 ftp potem nastąpiła mała zamianka i tak to sobie leżało no ale przyszedł czas na porządki i gdzieś się to pop**** pytanko czy to wina modyfikacji czy czyszczenia ftp . I czy jest szansa na jakiś sukces ;)

• Manager
Opublikowano

Adres znam - opis błędu jest jasny ;-)

Sprawdź w:

ACP > TOOLS & SETTINGS > General Configuration >> Path to 'upload' directory

czy masz wpisaną dobrą ścieżkę ( path ) do katalogu z uploadem. Również potwierdź, że katalog uploads/ i uploads/profile/ mają chmod 777.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.