Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: (E$30) Post Author's Status - zmiana koloru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zainstalowałem sobie (E$30) Post Author's Status które wyświetla status w postach, i mam problem z edycją tego css gdyż nigdzie go nie ma :<

sprawdzałem firebugiem i on mi podaje wartość element.style i online mogę to edytować, ale szukałem w css i nigdzie nei ma takiego czegoś, nawet po wartości koloru szukałem i też nie ma.

I teraz nie wiem gdzie jeszcze mogę to znaleźć

invisionizepl_-1263135615-U406.png

• Manager
Opublikowano

sprawdzałem firebugiem i on mi podaje wartość element.style i online mogę to edytować, ale szukałem w css i nigdzie nei ma takiego czegoś, nawet po wartości koloru szukałem i też nie ma.

To znaczy, że atrybuty są dodane bezpośrednio w definicji elementu, a nie w CSS. I tak też jest w rzeczy samej, z pliku .xml:

<span title="{$post['author']['members_display_name']}{$this->lang->words['post_auth_status']}" style="top:32px;background:#e4ebf2;-moz-border-radius-bottomleft: 5px;-webkit-border-bottom-left-radius: 5px;-moz-border-radius-bottomright: 5px;-webkit-border-bottom-right-radius: 5px;max-width:500px;right: 50px;padding: 5px 10px 5px 10px;position: absolute;background: #f9f7e0;color: #6c6141;border-left: 1px solid #eadca0;border-right: 1px solid #eadca0;border-bottom: 1px solid #eadca0;">

Czyli musisz edytować to bezpośrednio w skinie:

Widok tematu :a:;)post_author_status

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.