Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[Problem] Podstrona forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis sposob na dodanie podstrony do forum?

Chcialbym przykladowo umiescic wlasna podstrone "Partnerstwo", w ktorej bylby styl taki sam jak na forum.

Poradnik hmmm (nie pamietam dokladnie nazwy) ale chodzilo o 'custom page=' jednak jest dla wersji 2.3 i nie idzie tego zgrac z 3.0.3 :)

Dodatkowo powiem ze uzylem opcji szukaj i jedyne co znalazlem to mod Custom Pages, ktory nie jest jednak dokladnie tym o co mi chodzi ;)

czy jest cos innego ?

p.s. niekoniecznie modyfikacja, moze byc przerobka plikow itp itd.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak nie jest, jak jest? :)

eee

zasadnicze pytanie:

co jest?

Opublikowano

Dodatkowo powiem ze uzylem opcji szukaj i jedyne co znalazlem to mod Custom Pages, ktory nie jest jednak dokladnie tym o co mi chodzi :)

this

Opublikowano

Mam na mysli ten poradnik:

http://www.ipbcustomize.com/IPBoard-22x-23x-f75/IPB-22x-23x-tutorials-f78/IPB-23x-tutorial-Your-Own-act-Page-t2479.html

Ja potrzebuje czegos, dzieki czemu bede mogl w pelni ustawic belki (np wiecej niz jedną)...

Opublikowano (edytowane)

A to wykorzystam ten temat do pytania co do CustomPages.

Czy mozna w nim umiescic zarowno php jak i html?

html, wiem i owszem, da sie,

ale z tagami <php> to jest masakra by to przerabiac, wiec czy w takim razie jest jakis sposob by uzywac normalnie <?php... ?

Prosze o pomoc xD

edit:

wywala błąd :)

Fatal error: Call to a member function showAllPages() on a non-object in /.............../admin/applications_addon/other/custompages/modules_public/view/display.php on line 207

Edytowane przez Komar