Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam mały problem. Wchodzę w "ACP--->Wygląd--->Wybierz Skin--->Zarządzaj szablonami i CSS-em--->" i tyle... dalej nie mogę nic zrobić... Wyświetla mi się "skin_global" , "skin_ban" itd., itd. Ale w cokolwiek tam klikam.. Nic mi się nie pojawia.. Więc jak mam dojść do edycji tego kodu? :)

• Manager
Opublikowano

Jest to o tyle dziwne, ponieważ to błąd poprzedniej wersji, a w profilu widzę, że masz najnowszą obecnie 3.0.5. :)

Próbowałeś odświeżyć cache w widoku tej domniemanej edycji skina poprzez CTRL+R?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wiem - dałem tylko przykład.

Oto wszystkie pozycje:

skin_global

skin_ban

skin_boards

skin_calendar

skin_chatpara

skin_chatsigma

skin_editors

skin_emails

skin_forum

skin_global_other

skin_help

skin_legends

skin_login

skin_messaging

skin_mlist

skin_mod

skin_online

skin_points

skin_portal

skin_post

skin_printpage

skin_profile

skin_rctsteam

skin_register

skin_reports

skin_search

skin_seo

skin_shoutbox

skin_shoutbox_hooks

skin_stats

skin_topic

skin_ucp

• Manager
Opublikowano

A widzisz, a powinny być one z nazwami. Możesz mi wyeksportować ten skin i wkleić tutaj, jako załącznik, paczkę z nim?

Tak jakby spolszczenie tego nie objęło ?

Mało tego, bo powinno być angielskie. Coś jest nie tak z forum cichego.. :)

---

• Manager
Opublikowano

Tak to nie może wyglądać. :)

Wyślij ticket do IPSu, muszą to sprawdzić od wewnątrz. Jak żyję, nie widziałem i nie doświadczyłem takiego błędu.

Albo jeszcze spróbuj inaczej: wgraj inny skin, np. CleanCut i sprawdź, czy nadal to się dzieje i jak wyglądają grupy bitów.

---

Opublikowano (edytowane)

Zainstalowałem: Midnight Glow

Problem jest nadal. Grupy bitów bez zmian...

No nic, dziękuję za chęci. :)

Muszę zgłosić się do IPSu.

PS. Błąd miałem od samego początku zainstalowania IPB

PS.2. Gdy chciałem wejść w "globalTemplate" wchodziłem poprzez: Wygląd>>znajdź i zamień. W wyszukaj wpisywałem "bannery", następnie kontynuuj no i miałem. Tutaj nie ma jakiegoś podobnego sposobu? :]

Edytowane przez Cichy89
Opublikowano (edytowane)

Próbowałem wszystkiego co mi przyszło do głowy :)

Ps. Edit poprzedniego posta :]

Ps2. Rozumiem również że nie zrobię nic teraz nawet jeśli chciałbym żeby kolor nicku (w moim przypadku jako H@ - czerwony) wyświetlał się również w: "Ostatni post w: Jestem Nowy,

przez: Cichy" ?? Bo wg., stylu wyświetla mi jak i wszystkim jako zielony.. A chciałbym żeby było wg koloru grup.

Nie chce wyjaśnienia jak to zrobić, po prostu pytam czy przez tamten błąd tego nie zrobię.

Edytowane przez Cichy89
  • Manager
Opublikowano

Tutaj jej nie ma, podałem Ci gdzie znajdziesz link do jej pobrania. No, ale to nie temat o niej.

Wyślij ticket do IPSu i daj znać, jak możesz co wywalczyli. Jeśli poprawią to pomęcz ich o wyjaśnienie. Przyda się. :)

---

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, że to cos związanego z ustawieniami skinów które mam zainstalowane (może coś z html, xml), jakieś złe ustawienia. Pokombinuje, nie dam rady to jutro zgłoszę problem do IPSu. :)

Oczywiście dam znać od razu jak pomoga ;)

Opublikowano

Problem występuje po stronie hostingu, ta sama paczka zainstalowana na localu, poza problemami z kodowaniem których jestem autorem nie stwarza żadnych problemów. Ponowny import języka nic nie dał, dodam że na localu mam dokładnie to samo i problemu nie ma. Konsola błędów skazuje e76gq2z6s6ka7rafz7p.png więc śmiem myśleć iż to problem z hostem.

Opublikowano

DawPi, tak IE, Firefox, Chrome. Efekt ten sam, na localu FF i działa poprawnie, zastanawia mnie jednak fakt dlaczego na localu zakładka styl jest spolszczona "Główne szablony", a w oryginale już nie?

PS. Ticket wysłany :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.