Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, tę różnicę w spolszczeniu trzeba rozgryźć.

Czekamy na wiadomości o tickecie. :)

Będziecie pierwszymi, z czystej ciekawości zainstalowałem język Ang (zaimportowany z locala), problem nie zniknął, więc coraz bardziej przekonuje mnie fakt że to problem z hostem. Aktualnie nie mam gdzie sprawdzić mojej teorii bo nadal czekam na dane do nowej maszyny, szybciej chyba dotrze odpowiedź z IPS'u niż dane do dedyka...

Opublikowano

Aktualnie siedzę na hostingu GlowaNet.pl i o ile przemek problemów nie miał (podobnie jak phpBB3), oraz test pod kontem zgodności z IPB 3.0.x wypadł pomyślnie, to ten jest właściwie jedynym występującym.

Opublikowano

Wprowadziłem w zakłopotanie cały IPS. Oto wiadomość którą dziś uzyskałem:

Hello,

I have reviewed your request and unfortunately, it is going to require further investigation. I'm escalating your ticket to our "Tier II Support" department and it will be addressed by one of our senior technicians as quickly as possible. Because of the advanced nature of your request, please note that it may take slightly longer than usual to fully address your concern.

We apologize for this delay and appreciate your patience.

Thank you,

Mark Wade

Invision Power Services

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza że ticket przeniesiony został do departamentu "Tier II Support" i oddany w ręce starszego technika, na którego będę musiał chwilke poczekać bo problem do najłatwiejszych nie należy.

Innymi słowy mówiąc nawet IPS nie widział takiego problemu ;D

• Manager
Opublikowano

Nie nie, odpowiedział 'standardowy' pracownik, który robi aktualizacje, zmianę opcji, czy naprawę prostych błędów i nie może się czymś takim zajmować, ponieważ nie ma czasu na to. :)

Jeśli Tier 3 sobie nie poradzi, to zostanie 3, ostatni, z Brandonem i Mattem na czele. :a: Jak oni nie pykną to może być ciekawie, ale na pewno zrobią. :a: To już światowa elita.. :a:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Eureka! Problem został rozwiązany, winowajcą okazały się chmody nadane na plik /cache/lang_cache/6/acp.lang.js. JS odwołujący się do pliku nie widział go gdyż na owy plik nadane zostały prawa dostępu pod maską 777 i co za tym idzie wywalało error 404 jakoby pliku na FTP nie było. Zmiana chmodu dla folderu cache/, w raz z podfolderami i plikami na 767 i problem zniknął. :)

Innymi słowy mówiąc, jestem sam sobie winien bo nie przyważyłem że po przekopiowaniu plików forum na inną maszynę hostodawcy, zmieniły się prawa dostępu.

Swoją drogą IPS - Offline :a: - "There appears to be an error with the database."

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.