Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moi użytkownicy narzekają na to, że na forum dotyczącym handlu nie da się edytować pierwszego posta w celu aktualizacji listy. Właśnie jestem w trakcie kończenia owej modyfikacji i zastanawiam się Wy może macie jakieś sugestie. Obecne ustawienia to:

• Czy modyfikacja włączona?
  • Które grupy mogą z niej korzystać?
  • Które fora są aktywne na modyfikację?

Jeżeli macie jakieś sugestie, proszę o napisanie ich w temacie.

Pozdrawiam,

Largo

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

Opublikowano (edytowane)

wiesz, zadowalałoby, gdyby dało się ustawić to dla poszczególnych for a nie grup. Mnie to w grupach nie interesuje, bo każdy może edytować swój post do 10 minut od jego napisania. Chodzi o to, żeby w danym forum dało się ustawić możliwość bezwzględnej edycji i usuwania własnego tematu.

Tak jak pisałem, opcja jest szczególnie przydatna w działach, typu giełda, gdzie dowolny user może zamieścić swoje ogłoszenie i je wykasować w dowolnym momencie, jak przestaje być aktualne. To jest straszna zmora, otrzymywanie stosu raportów, a wszystkie dotyczące usunięcia tematu, bo nieaktualne.

Edytowane przez mieciu