Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.fifanet.pl/public/style_images/gfx/header.jpg

wiesz co z tym zrobic ?

moze chcesz odswiezyc wyglad... chetnie zrobilbym cos pod fife :]

Edytowane przez Daffitto

Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli stronka troche zamula to wczytuje sie wszystko...a na końcu właśnie ta tęcza, stąd możliwość zrobienia screena. Pytanie czy z kodu można to gdzieś wyciągnąć? I gdzie to mogłoby być przypisane? Jeśli chodzi o tą kwestię, jakie zadanie w tym przypadku miałby tu grafik? :)

Daffitto, masz jakąś ciekawą propozycję?...co do odświeżania...było odświeżane właśnie miesiąc temu :)

Edytowane przez Kosa
Opublikowano

1. Look & Feel >

2. Manage Skin Sets & Templates > Twoj Skin (Manage Teplate & CSS)

3. CSS >

4. ipb_styles.css >

tam usuniesz te grafike, a ja za drobną oplata mam mnostwo pomyslow... a tutaj moj darmowy skin w podobnej tematyce:

Piana na poddasze - Izolacje Natryskowe z wykorzystaniem pian poliuretanowych (piana otwartokomórkowa, piana zamkniętokomórkowa). Obecnie najlepsza metoda ocieplenia poddasza to właśnie izolacje natryskowe.

Opublikowano

Tak usunę...tylko pytanie co i gdzie :)

Widziałem tego skina...przyjemny...jednak ja potrzebuje all czarny...plus logo forum napis 3D..to akurat sam sobie zrobie.

Opublikowano

wejdz do css (ipb_styles.css) i nacisnij CTRL+F (szukaj w firefoxie oczywiscie) wpisz header.jpg i skasuj linijke ktora znajdziesz...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko cacy...wystarczyło dodać:

#bg {
background: url(??????????????????????) no-repeat fixed center top;
width: 100%;
display: table;

...i o dziwo gra gitara :blink:

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.