Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Zły dział - wiem, bo sam Ci forum robiłem :) ale proszę byś uzupełnił wersję i adres forum w profilu.

Odnośnie pytania :) nie ma footera oddzielnego. Stopka i cały szablon forum jest w bicie globalTemplate w grupie Główne szablony.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Wersja mojego forum to 3.0.5 czyli dobry dzial :a:

Przegląd systemu

Wersja v3.0.5

A co do mojego pytania, moglbys mi dokladnie opisac jak wejsc przez ftp w ten footer, bo nie za bardzo sie orientuje, a jesli mialbym sprawdzac kazdy folder na ftp to bym zwariowal :)

EDIT: A juz rozumiem, pewnie chodzi o "Skiny - pomoc", w phpbb footer znajdowal sie w folderze ze skinem. Myslalem, ze w IPB jest tak samo :)

BTW. "DawPi - w Grupie - Główne Szablony" ... jesli chodzi o ACP, to chcialem powiadomic, ze mam wersje angielska :a:

Edytowane przez Shoxu
450x60.gif

• Manager
Opublikowano

Wersja mojego forum to 3.0.5 czyli dobry dzial :)

Heheh. Dobry, bo tutaj go przeniosłem.

EDIT: A juz rozumiem, pewnie chodzi o "Skiny - pomoc", w phpbb footer znajdowal sie w folderze ze skinem. Myslalem, ze w IPB jest tak samo :)

Niee.

ACP :) :) Wygląd :a: Skiny i szablony :a: (wybór skina ) :a: :a: Zarządzaj szablonami i CSS-em

• Lubię to 1

---

Opublikowano

Wielkie dzieki, jakos mi sie udalo wkleic to stat4u, miejmy nadzieje, ze nie popelnilem bledu i, ze bedzie smigac wszystko dobrze :) A chcialem jeszcze zmienic Licensed to: maniaz.eu na maniaz.eu ale z odnosnikiem :) I nigdzie nie moge tego znalesc, to rowniez powinno byc w globalTemplate?

450x60.gif

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.