Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duzo ludzi mi pisze o tym problemie ale nie bardzo wiem jak go rozwiazac bo nie wszystkim sie to dzieje, myslalem ze to wina przegladarki ale dzieja sie takie cuda zarowno na IE7, IE8, FF i Operze.

Mam od kilku dni problem podobny do kolegów wyżej.Gdy chcę napisać posta nie moge skorzystać z pogrubienia, emotikon, kursywy, itd. Poza tym mam wąskie pole do wpisu, wcześniej po kliknięciu w okno powiększało sięI screen nie chce mi wejść.Po drugie. W odpowiedzi na post, również nie widzę emotikon, chociaż okno emot jest-ale puste. Poza tym, w oknie gdzie się pisze-tekst autora jest naapisany jakąś dziwną czcionką i wszystko jest napisane razem, bez spacji.'I znowu screen nie wchodzi.Tekst teraz pisząc, wchodzi mi na ramkiedytora, więc sorka jak coś nie tak piszę, ale nie mam podglądu. Klikam i widzę tylko jak kursor się przesówa.IE8, nie ważne czy mam widok zgodności włączony czy wyłączony. Dzieje się to na lapku od kilku dni. Na PC wszystko ok. Wdzięczny byłbym za jakieś uwagi Po napisaniu posta widzę że screeny jednak weszły. Teraz edytując znowu nie widzę co piszę.Cookie usunięte

Czy ktos wie jak to zlikwidowac ?

post-1887-1268259432,1964_thumb.jpg post-1887-1268259447,2487_thumb.jpg

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)