Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam drobny problem ze swoim forum. Po wyświetleniu jakiego kolwiek tematu na moim forum na gorze strony widac ten oto kod:

[/html]","switch_option":"0","menu_option_text":"","menu_content_text":"","single_tag":"0","optional_option":"0","image":""},"sql":{"id":"16","title":"SQL Code","desc":"Allows you to enter formatted/syntax-highlighted SQL code","tag":"sql","useoption":"0","example":"[sql]SELECT p.*, t.* FROM posts p LEFT JOIN topics t ON t.tid=p.topic_id WHERE t.tid=7[/sql]
","switch_option":"0","menu_option_text":"","menu_content_text":"","single_tag":"0","optional_option":"0","image":""},"xml":{"id":"17","title":"XML Code","desc":"Allows you to enter formatted/syntax-highlighted XML code","tag":"xml","useoption":"0","example":"[xml]\n \n Test\n \n[/

to jest tylko część tego co jest wyświetlane

Mogłby mi ktos wytłumaczyc dlaczego tak sie dzieje? Wersja ipb to 3.0.3

Z góry dziekuję za pomoc.

• Manager
Opublikowano

Witam,

słabo zaczynasz - masz nielegalną wersję forum :bounce: nie masz licencji na swoje forum. Zakup proszę lub usuń je, ponieważ łamiesz prawo.

P.s. i to nie żaden błąd SQL, nie wiem, po czym tak wnioskujesz.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Skąd pomysł ze mam pirata?

Widać nie mam co liczyć na pomoc tylko na oskarzenia w moim kierunku o piractwo :s

Na szczęście tu znalazlem konkretną odpowiedz www.forum.invisionize.pl

Edytowane przez jimmi
  • Manager
Opublikowano

Dziwnym trafem ten błąd JEST TYLKO na wersjach pirackich.

Być może tam znalazłeś odpowiedź - tamto forum nie zwraca uwagi, czy ktoś piraci ten skrypt czy nie, u nas tego nie ma.

Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje. Masz pirata i koniec.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.