Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Sprawa wygląda tak, ze kiedy temat w którym została ukryta jakaś treść pod hide jest zamknięty użytkownik nadal może przyznać thanks'a i treść ukrytej wiadomości zostanie odkryta.

Prośba, jak zrobić aby nie można było przyznawać thx kiedy temat zamknięty.

Opublikowano

Witaj,

Sprawa nie jest trudna, ale modyfikacja jest płatna. Nie możesz wkleić tu kodu, który za to odpowiada. Poczekaj na odpowiedź DawPi, on musi zadecydować na ile można 'ujawniać' pliki. Punkt widzenia techniczny jest prosty - to jeden warunek, a on ma na 99% dostęp do obiektu, który zawiera tablicę danych o danym temacie. Tam wystarczy odnaleźć status tematu i sprawdzić na tej zasadzie:

/* (LW30) Do not allow to thanks in closed topic! */
if( $this->topic['state'] == 'closed' )
{
/* Zmienna, która zapewne określa widoczność */
$canView = 0;
}

Pozdrawiam,

Largo

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

• Manager
Opublikowano

Tak Largo, warunki są proste, ale nie 'ujawniamy' tutaj płatnych kodów. Z jakichś względów są one płatne i tylko autor oraz kupujący ma prawo ( o ile ma ) do ich edycji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak Largo, warunki są proste, ale nie 'ujawniamy' tutaj płatnych kodów. Z jakichś względów są one płatne i tylko autor oraz kupujący ma prawo ( o ile ma ) do ich edycji.

Dlatego wstrzymałem się z proszeniem o kod modyfikacji odpowiedzialnej za temat, ponieważ użytkownik zapewne dałby nam cały kod i 'szukajcie' :-) Dałem jedynie sposób rozwiązania tego problemu - dalej zostawiam Tobie decyzję.

Pozdrawiam,

Largo

Jeżeli Ci pomogłem, nie zapomnij proszę o kliknięciu - add.png

Możesz liczyć na moją pomoc z zakresu: PHP5, MySQL, JavaScript i Ajax | W trakcie nauki CSS i xHTML!

W sprawie pomocy z zakresu IP.Board służę pomocą w dziale Zaawansowane programowanie IP.Board

Proszę o nie wysyłanie próśb PW o prywatną pomoc - pomagam JEDYNIE na forum lub na zlecenie!

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.