Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Import bazy danych.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xDanielxmc
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Podzieliłem moją bazę danych na 10 części.

Wgrywam pierwszą cześć i w skutek tego komunikat w php my admin :

INSERT INTO `cache_store` (`cs_key`, `cs_value`, `cs_extra`, `cs_array`, `cs_updated`) VALUES ('emoticons', 'a:20:{i:0;a:4:{s:5:"typed";s:10:":lol:";s:5:"image";s:12:"rolleyes.gif";s:9:"clickable";s:1:"1";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:1;a:4:{s:5:"typed";s:9:":lol:";s:5:"image";s:7:"dry.gif";s:9:"clickable";s:1:"1";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:2;a:4:{s:5:"typed";s:8:":P";s:5:"image";s:10:"mellow.gif";s:9:"clickable";s:1:"1";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:3;a:4:{s:5:"typed";s:8:":lol:";s:5:"image";s:10:"unsure.gif";s:9:"clickable";s:1:"1";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:4;a:4:{s:5:"typed";s:7:":P";s:5:"image";s:9:"wacko.gif";s:9:"clickable";s:1:"0";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:5;a:4:{s:5:"typed";s:7:":P";s:5:"image";s:9:"ph34r.gif";s:9:"clickable";s:1:"0";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:6;a:4:{s:5:"typed";s:7:":lol:";s:5:"image";s:9:"angry.gif";s:9:"clickable";s:1:"1";s:7:"emo_set";s:7:"default";}i:7;a:4:{s:5:"typed";s:7:":lol:";s:5:"image";s:9:"blink.[...]

MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja

#1062 - Duplicate entry 'emoticons' for key 1

Chcę importować bazę danych na nowe forum.

Chciałym zaznaczyć, że w importowaniu bazy jestem w dużym stopniu zielony.

Edytowane przez xDanielxmc
Gość xDanielxmc
Opublikowano

Problem rozwiązany. Można zamknąć :P

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.