Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem / pytanko, a w zasadzie dwa :P

A mianowicie:

Czy i jeśli tak to jak można sprawdzić kto dokładnie i za co przyznał pkt reputacji danej osobie?

Czy da się edytować punkty reputacji u danej osoby, i jeśli tak to jak?

Opublikowano

Czy i jeśli tak to jak można sprawdzić kto dokładnie i za co przyznał pkt reputacji danej osobie?

Da się, jest to możliwe dzięki pewnej modyfikacji, nazwę mogę Ci podać na PW, ale jeśli już to wgrywasz ją na własną odpowiedzialność, jakoś nie mam zaufania do modyfikacji robionych przez osobnika na S.

Opublikowano (edytowane)

Edycję punktów rep robisz w edycji użytkownika -> zakładka profil ->Informacje o profilu -> Punkty reputacji Tutaj także możesz podejrzeć za co zostały nadane punkty rep.

Edytowane przez Łukasz
  • Manager
Opublikowano

Witam,

podgląd kto dał reputację można sprawdzić bez modyfikacji, prosto w ACP w menu edycji danego użytkownika. Mało tego - można sprawdzić kto mu dał i komu on.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wybaczcie za tą dwu dniową ciszę z mojej strony, lecz nie miałem możliwości wejścia na forum.

A więc tak: albo ja jestem taki wykończony (26h bez snu) i nie widzę, albo nie potrafię tego znaleźć.

Proszę - opiszcie mi dokładniej gdzie to mam znaleźć, krok po kroku bo 45min szukania i nic...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.