Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: [#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, przy moderacji postów i czasami zakładaniu nowych tematów pojawia się taki oto błąd

[#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca. Proszę wróć, odśwież formularz i spróbuj ponownie.

Dodatkowo - poniżej pojawia się informacja o tym, że nie jestem zalogowany, mimo, że po kliknięci zaloguj okazuje się, że jednak jestem zalogowany.

Podejrzewam, że ma to coś wspólnego z sesjami - stąd też pytanie, jak je usunąć w IP Board. Gdzie są one przechowywane i którą część tabeli mogę spokojnie wyczyścić?

Prowadzę Rap Forum

Opublikowano

Ok, pogrzebałem, pozmieniałem i działa.

Jeśli ktoś spotka się z podobnym problemem - sprawdźcie jakie macie wartości w System Settings - System - Cookies. Uzupełnijcie je odpowiednio:

Cookie Domain: .nazwatwojejdomeny.com

Cookie Prefix: nic nie wpisujcie lub wpiszcie cokolwiek, np. ibf

Cookie Path: /

Powinno zadziałać.

Prowadzę Rap Forum

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.