Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: CSS - Opera a zaokrąglone krawędzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest dosyć dziwny, ponieważ pojawia się wyłącznie na Operze - chodzi o zaokrąglenia krawędzi w standardowym skinie, których nie widać. Podobnie jest tutaj po przełączeniu na templatkę IPB 3x. Oczywiście pod innymi przeglądarkami jest ok. Testowałem kod zaokrągleń na swoim drugim forum opartym na phpBB i jest ok :blink: (myślałem, że może opera nie obsługuje tego css, ale jednak działa) , dlatego nie bardzo wiem od czego zacząć poszukiwania.

• Manager
Opublikowano

Gdyż pewnie ie obsługuje takiego CSSa:

body .maintitle {
-moz-border-radius:5px 5px 0 0;

Gdzie wyraźnie widać słowo moz, a co za tym idzie działa niejako na produktach mozilli ( Fx ) i innych je obsługujących.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

ostatnia linijka wystarczyła. I znowu okazało się, żę najciemniej jest pod latarnią. W ogóle do głowy mi nie przyszło '-mzo-'. Już rychta :D:a::blink:

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.