Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Okienko użytkownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmienić położenie ikony użytkownika aby nie uwierało wyglądu forum....obecnie jest tak, czyli obok logo forum:

334p5hl.jpg

...chciałbym aby było np u góry nad logiem i pod paskiem zakładek(Często odw, Pierwsze kroki, Aktual.) ...przykład:

1tr4v9.jpg

Z góry dziękuje za pomoc...

• Manager
Opublikowano

Jak - najprostsze pytanie, prosta odpowiedź - edytując skin. Masz customowy skin, nikt nie ma jego kodu.

Poza tym to takie klocki lego, ale zamiast dziurek mają HTML-owe znaczniki. Pobaw się, jak za starych dobrych czasów. :blink:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Nie bawiłem sie klockami lego...zawsze kiedy inni sie bawili, ja ugniatałem w beczce kapuste :blink:

...a może uchylisz rąbka gdzie to w ogóle szukać...to tak jak ze ślepym, wie gdzie jest przejście na pasach, wie o której godzinie jest czerwone i zielone, pomimo tego zawsze ma laske, psa albo ktoś mu pomaga przejść przez jezdnie :D

• 5 miesięcy temu...
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.