Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Ramka Shoutboxa...podziałki miedzy wiadomościami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak utworzyć ramkę wokół Shoutboxa oraz jak oddzielić napisane wiadomości na SB liniami itp tak aby sie to wszystko nie zlewało w jedną całość z tłem forum.

Jest:

2569vrt.jpg

...żeby było:

w15qv5.jpg

Nie mówię, że ma być takie badziewie :blink: Chciałem aby osoba która bedzie w stanie pomóc wiedziała jasno o co mi chodzi. Dziękuje z góry.

Edytowane przez Kosa
Opublikowano

Jak nie masz zamiaru pomóc to sie nie odzywaj wcale...oddaj innym mikrofon, a sam usiądź w ostatniej ławce. Tak w gwoli ścisłości...Nie robię skina bo sie na tym nie znam...jakbym umiał zrobić to o co zapytałem, nie mitrężyłbym czasu na stukanie postów na tym forum. Nigdy sie tym nie zajmowałem na codzień i cokolwiek zrobiłem to metoda prób i błędów, dlatego takie rzeczy zlecałem ludziom, którzy sie na tym znają i zajmują się tym codziennie. Nie siedze na kompie 24h i nie klepie w klawiature jak Ty zaspokajając swoje ego ciętymi odpowiedziami. Nie chcesz pomóc...usuń sie w cień.

Opublikowano (edytowane)

www.fifanet.pl...jest pod moim avatarem. Chyba, że jest ukryty dla innych(?) Tutaj jest wiele takich osób, którzy mają świadomość, że ich wiedza jest większa niż zwykłego laika i próbują się dowartościować cynicznymi odpowiedziami. Co do pytania mojego...to tak jakbyś szedł spać, a ja bym Cie zapytał po co idziesz spać. Skoro pada pytanie to dla mnie logiczne jest, że nie wiem jak sie za to zabrać...bynajmniej dla mnie :blink:

Edytowane przez Kosa
Opublikowano

table.shoutbox_table tr td i dodaj tam border-bottom:1px solid;

To działa i wszystko gra...dzięki :blink:

a do .block_wrap dodaj border: 1px solid;

Tego natomiast nie mam wcale...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.