Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dość dziwny problem a mianowicie co jakiś czas nie mogę się zalogować jako admin na własne forum , miałem już taka sytuacje 3 razy i nie mam pojęcia co jest źle i gdzie , ktoś kto opiekował się forum poprawiał to 3 razy ale to chyba chore bo jeśli raz jest ustawione to powinno chulać , gdzie tkwi przyczyna Panowie bo zaczynam przeklinać przesiadkę z pbpbb3 na IPB , miałem free było ok , zakupiłem sobie profesjonalne skrypty i od dwóch tygodni mam problemy :-).

Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

Witaj Andrzeju,

czy możesz powiedzieć, co ta osoba tam grzebała? Ten skrypt jest WOLNY od wad. Doświadczyłeś tutaj jakichś problemów?

To również może być związane z serwerem - co? Nie wiem, nie znam szczegółów, ale jeśli mi napiszesz więcej szczegółów to myślę, że możemy coś wspólnie wymyślić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Witaj Andrzeju,

czy możesz powiedzieć, co ta osoba tam grzebała? Ten skrypt jest WOLNY od wad. Doświadczyłeś tutaj jakichś problemów?

To również może być związane z serwerem - co? Nie wiem, nie znam szczegółów, ale jeśli mi napiszesz więcej szczegółów to myślę, że możemy coś wspólnie wymyślić.

Serwer cały i od podstaw właśnie skończył znany Ci Najdman , przywrócił kopie i prawie wszystko wreszcie mi smiga ale ta opcja z logowaniem jest dziwna bo juz miałem ją 3 razy i 3 razy była poprawiana , tak jakby się jakaś baza danych czy coś sypało , wiesz , że jestem laikiem i nie wiem jak to opisać , pewnie lepiej dać Ci dostęp do czego potrzebujesz i sam zobaczysz , ten sam problem dziwny z załacznikami do postów , ustawione genialnie czyli o , bez limitów na php 3 gb limit a fotki 90 KB nie moźna dołączyć :-) czary ? :-)

Edytowane przez Dychowski
  • Manager
Opublikowano

Czary nie czary, a raczej mała wiedza serwisanta. :)

Nie wiem, co robił, więc nie mam punktu zaczepienia. Ale skoro po jego interwencji coś zaczęło działać, to nie ma innej możliwości, jak zależność do tego na serwerze. Nie skrypcie.

Powtarzam - skrypt w obecnej formie jest wolny od takich kardynalnych błędów. Wiadomo - są pewnie jakieś, ale drobne, na pewno nie takiego kalibru.

---

Opublikowano (edytowane)

Czary nie czary, a raczej mała wiedza serwisanta. :)

Nie wiem, co robił, więc nie mam punktu zaczepienia. Ale skoro po jego interwencji coś zaczęło działać, to nie ma innej możliwości, jak zależność do tego na serwerze. Nie skrypcie.

Powtarzam - skrypt w obecnej formie jest wolny od takich kardynalnych błędów. Wiadomo - są pewnie jakieś, ale drobne, na pewno nie takiego kalibru.

Ok , jeśli tak uważasz to potrzebuje kogoś kto może naprawić te dwie kwestie a więc problem z logowaniem czasem i załacznikami , podaje mail dla zainteresowanych zleceniem : [email protected] - oczywiście zleceniem - usługą za kase a nie free bo free to jakoś mało spotykam pomocy :-)

Edytowane przez Dychowski
  • Manager
Opublikowano

Za free mało pomocy? Dostajesz tyle, ile można napisać na podstawie opisu od laika, bez dostępu do wnętrza problemu. Zauważ, że masz również niestandardowe problemy -wg mnie to tutaj trzeba szukać speca od serwerów, a nie forum, które powtarzam: jest wolne od tego typu błędów.

---

Opublikowano

Za free mało pomocy? Dostajesz tyle, ile można napisać na podstawie opisu od laika, bez dostępu do wnętrza problemu. Zauważ, że masz również niestandardowe problemy -wg mnie to tutaj trzeba szukać speca od serwerów, a nie forum, które powtarzam: jest wolne od tego typu błędów.

Nie zrozumiałeś :-) , oczywiście że dostaje free informacje tyle że problem może być bardziej złożony a ja go nie potrafię opisać jako laik dlatego sensownym wyjściem jest kogoś poprosić o usługę niż spamować i pisać 100 postów o problemie :-) , forum mi leży i tu potrzebuję szybszej akcji , oczywiście myślałem że to może moja wina i jakies proste ustawienia ale niestety nie jest to takie proste a forum pewnie ma kilku ludzi którzy mogą pomóc :-).

Pozdrawiam

Opublikowano

Zamykaj temat Davidzie , znamy już objawy i wiemy na razie że nikt nie zna odpowiedzi , opiszę problem szczegółowo w nowym temacie i może jednak znajdzie się jedna osoba która odpowie jak go rozwiązać :-)

Pozdrawiam

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.