Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę sobie poradzić z zamierzonym efektem - chciałbym aby kategoria stanowiła jednocześnie forum, bądź na odwrót forum jednocześnie kategorię - przykładowo chciałbym skrócić drogę z IPB.ipslink.pl - Support IP.Board » Invision Power Board Support » IP.Board 2.3.x & 2.2.x » Ogólny Support na IPB.ipslink.pl - Support IP.Board » Ogólny Support (jeżeli wiecie co mam na myśli :))

• Manager
Opublikowano

Przejdź do:

ACP > MANAGEMENT > Forum Control > Manage Forums > ( wybierz forum ) > Edit Settings... >> Treat this forum as a category?

wybierz No i zapisz zmiany.

Gotowe :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Sorry, that is not possible. You are attempting to move a parent forum or category into its own child structure. Please go back and choose a different parent forum.

Opublikowano

Na pewno nie :( Próbowałem jeszcze zamienić równolegle "Forum state" z "archiwum" na "aktywne" ale zawsze ten sam błąd co wyżej. Generalnie nigdy sobie z tym nie mogłem poradzić, zaczynając już od czasów wersji 2.0.1 :)

Opublikowano

Oczywiście nie. Dla pełnej jasności powiedzmy że chodzi mi o kategorię "FAQ" on już stanowi kategorię zapełnioną podforami które posiadają wewnątrz siebie tematy. Podfora przesunąłem w bezpieczne miejsce i staram się aby kategoria FAQ stała się możliwym do wypełnienia treścią (tematami a nie subforami) działem forum.

Opublikowano

Przez całe życie wydawało mi się że w IPB istnieje sztywny podział albo kategoria albo forum - spróbuj zrobić coś takiego na własnym to zobaczysz że nie da rady :) a jak już zrobisz to daj linka :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.