Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejny pomysł i zarazem szukam moda może już coś takiego jest :)

Chodzi mi o stworzenie Rankingu ocenionych Tematów

Ja u siebie na forum mógłbym to wykorzystywać np do wyboru usera miesiąca kto uzyska najwięcej głosów za swoje tematy zostaje Userem Miesiąca :P

i np zamiast Napisu w tematach "Oceń Temat" Zamienić na "Zagłosuj Na ten Temat - Opcje " i np tak jak w opcjach wysuwa nam sie tabelka z róznymi opcjami do wyboru tak jak przypadku buttona opcji działu czy tez tematu , gdy klikniemy na Zagłosuj Na ten Temat - Opcje do wyboru mielibyśmy :

1.Zagłosuj na Autora Tematu

2. Zagłosuj Na Temat

W menu Forum nad logiem lub pod logiem dodatkowy dzial Ranking Tematów i tam wszystko wyszczególnione

Czy istnieje jakiś podobny mod do tego co napisałem ?? czy niestety tak jak zawsze w moim przypadku wymaga napisania :( ?

• Manager
Opublikowano

Witaj,

akuratnie takiego nie ma ( jak zwykle :) ).. Ew. można poszukać modów oceniających autora ( tutaj już jest większe pole do popisu - jak np. thanks advanced czy reputation ), jednak takiej bajery jak Ty chcesz nie spotkałem.. :(

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.