Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Userzy ostatnio skarżą się na taki oto błąd:

Po wejściu w temat z "nową zawartością" (nieprzeczytane posty) przerzuca ich na pierwszą stronę w temacie, do pierwszego posta. Jest to na pewno uciążliwe i sprawia, że odczuwa się dyskomfort podczas przeglądania tematów. Natomiast tematu, w których nie ma nowych postów (były już "przeczytane" do końca), otwierane są od razu na ostatnim wpisie.

Co ciekawe, ja nie mam takiego problemu. Szukałem w ACP źródła tego "błędu" ale się nie doszukałem. I podejrzewam, że grzebanie w ACP tu nie pomoże. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Edytowane przez Marecki
Opublikowano

Przyznam szczerze, że zauważyłem to wcześniej, ale sądziłem, że ta opcja odpowiada za coś innego. No cóż, dzięki za pomoc, ważne, że działa. Widzę, że siedzisz w ACP dniami i nocami... Plusik leci.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.