Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poprzednim skrypcie 2xxx po mimo tego, że ktoś miał np 2 ostrzeżenia i zniosłem mu je a w ogólnym rachunku wychodziłoł zero to widziałem to w logach. Dzięki temu mogłem wyczyścić powiedzmy jego kartotekę do czysta. Obecnie jak komuś zrównam do zera to nie widzę tego w logach. Powiedzcie Mi czy jest taka możliwość na obecnym skrypcie czy nie ??? Jak tak, to gdzie mam czego szukać.

pozdrawiam

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mnie do koca. Nie chodzi mi o logi z poziomu forum tylko acp.

ACP>>LOGS>>Logi ostrzeżeń >> i pojawia mi sie opcja: Zarządzanie logami ostrzeżeń ;

logi.jpg

w tych logach nie widzę gości co maja zero. Kasując logi użytkownika co ma powiedzmy 2 ostrzeżenia kasują się wpisy, ale pasek postępu pozostaje.

logi1.jpg

Na poprzednim skrypcie było widać wszystkich co mieli ostrzeżenia nawet tych co w ogólnym rachunku =0

Mam nadzieję, że tera mnie rozumiesz. :)

Opublikowano

To powiedz mi jak mam skasować notatki z karty użytkownika, jak ilość ostrzeżeń = 0 a logach w ACP tego nie widzę.

Opublikowano

Powiem ci tak stworzyłem gościa (mój użytkownik testowy) dałem mu 2 ostrzeżenia . Patrze widnieje w logach. Obniżyłem mu jego poziom, gdzie w ogólnym rachunku wychodziło zero. Patrze w logach i go już nie ma.

Nie jest to sytuacja jednostkowa, bo nawet nasi modzi w karcie użytkownika maja wpisy a w logach (ACP) ich nie ma.

Forum centrumSE

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.