Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktos slyszal o tej modyfikacji ale moze ktos wie jak to wyglada juz zainstalowane/czy warto lub lub czy zna strone gdzie mozna to sobie przetestowac.

I jeszcze jedno pytanie, jezeli mam przerobiony skrypt ib.points na forum gold to czy ta modyfikacja automatycznie wszystko sobie sama dopasuje czy bedzie trzeba samemu kombinowac aby wszystko sie zgralo?

tutaj link do modyfikacji w razie czego http://mods.invisionize.com/db/index.php/f/7605

• Manager
Opublikowano
Nie wiem czy ktos slyszal o tej modyfikacji ale moze ktos wie jak to wyglada juz zainstalowane/czy warto lub lub czy zna strone gdzie mozna to sobie przetestowac.

To jakaś zabawa zwierzątkami, coś chyba na wzór dawnych tamagochi, ale pewnie bardziej interaktywne :)

I jeszcze jedno pytanie, jezeli mam przerobiony skrypt ib.points na forum gold to czy ta modyfikacja automatycznie wszystko sobie sama dopasuje czy bedzie trzeba samemu kombinowac aby wszystko sie zgralo?

Oczywiście, obiad ugotuje, pogłaszcze, ulula.. :(

There is an inbuilt Points System' date=' however, it doesn't hook up completely with points mods that have the points field

called something different then 'points'. Don't know what mods these are, but the exist.[/quote']

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.