Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem ustawić sb na dole strony i lipa. Nawet po aktualizacji skryptu problem nadal jest. W czym może być problem ??

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o tą opcję:

11111111u.jpg

To po mimo przebudowania nadal nie da się ustawić SB na dole strony. no chyba, że coś źle robię.

Opublikowano

Screen był robiony wcześniej i po mimo przebudowy skina i ustawienia bottom of Each Page. Napis na czerwono nadal jest jak na zdjęciu powyżej a sb na dole się nie pokazuje.

Opublikowano

Po zmianie na bottom of Each Page i przebudowie skina w jakiejkolwiek kolejności SB znika, nie ma go w ogóle na forum.

Opublikowano

Dawid ja rozumiem, że piszac:

Wg mnie nie ma 'hooków' dla rozszerzeń w skinie.. Wgraj jakiś skin, np. cleancut i na nim sprawdź. Jak się SB pojawi, to trzeba będzie te 'hooki' dodać do głównego skina.

jest to zrozumiałe dla ludzi twojego pokroju. Ja dopiero od niedawna zacząłem pracę w ACP na skrycie 3XXX i wiele rzeczy jest dla mnie czarna magią. Więc byłbym ci wdzięczny za wytłumaczenie mi tego na chłopski rozum.

pozdrawiam

Opublikowano

Aha i powiedz Mi ktąra opcja odpowiada za zmiane skina z poziomu forum. Tak jak Ty masz na dole w lewym dolnym rogu.

Opublikowano

A więc tak: zapodałem skina cleancut, potem zmieniłem sb na dół i nic lipa. Postanowiłem przebudować sina i sb pojawił sie na dole. Potem zmieniłem skina na właściwy i sb nadal jest widoczny na dole strony.

Dziękuję wszystkim za pomoc i czas poświęcony na mój problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.