Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem Aśka. Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za przyjęcie mnie do forum. Dzisiaj się zarejestrowałam, aczkolwiek wcześniej też często tu bywałam. Z IPB miałam do czynienia raczej tylko jako moderator, dlatego też często będę Was zadręczać moimi pytaniami :a: Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali i że dzięki Wam dużo się nauczę. Odwdzięczyłabym się tłumaczeniami, jednak język, który znam to nie angielski, więc niestety chyba za wiele nie pomogę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :P

• Lubię to 1

Türkülerdir Sevdam...

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum! :a:

Bardzo nam miło, że zagościłaś na stałe u nas.. :a:

Może kiedyś ktoś z Turcji zajmie się na poważnie IP.Board i będziesz mogła nam coś potłumaczyć.

A teraz zachęcamy do aktywności! :P

P.s. o ile to możliwe to bardzo proszę o wpisanie adresu oraz wersji forum w profilu.... No i obowiązkowo dodaj swoje zdjęcie! :a:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ja również witam i serdecznie pozdrawiam. :a:

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Dziękuje Wam za miłe powitanie :a:

P.s. o ile to możliwe to bardzo proszę o wpisanie adresu oraz wersji forum w profilu.... No i obowiązkowo dodaj swoje zdjęcie! :a:

Niestety nie posiadam jeszcze własnego forum. Zanim je założę chciałabym najpierw trochę poznać IPB.

A co do zdjęcia, to dodałam podwójnie avatar, bo ja jestem z tych, którzy nie udostępniają swoich zdjęć w sieci :P

Może kiedyś ktoś z Turcji zajmie się na poważnie IP.Board i będziesz mogła nam coś potłumaczyć.

Jeśli tylko będzie okazja to z przyjemnością :a:

• Lubię to 1

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Ciekawe dlaczego akurat turecki :P

Ponieważ kiedy pierwszy raz do pojechałam Turcji, tak mi się spodobała odmienność jej kultury, że postanowiłam studiować filologię turecką. Po skończeniu studiów nadal zajmuję się tureckim, ale jest to dla mnie nie tylko praca, lecz także pasja. Forum które chcę założyć oczywiście będzię związane z Turcją :)

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano (edytowane)

Miałem dać owieczkę tylko znaleźć nie mogłem. :) 

Ale tak wracając do tematu Witam Cię droga forumowiczko. :) 

Edytowane przez Neo

.Szanuj innych tutaj na forum, jak inni szanują Ciebie.