Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

viewing index - zawsze :(

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz1989
Opublikowano

Witam mam pewien problem... chodzi o to ze Status usera w Profilu czy tam w "ostatnim kliknieciu" pokazuje ZAWSZZE ze user oglda strone glowna...."Viewing Board Index" :X ale jak ktos uzywa opcji szukaj, loguj sie, rejestruje...oglada czyjs profil to normlanie pokazuje :bounce: .... I to tez sie dzieje tak samo jak wejde w jakis temat to pokazuje zasze tylko moj nick (nawet jak ktos jest w siedzi w tym samy temacie co ja tez widzi wlasnie nick, tylko) mozliwe ze jest to spodowane instalacja moda (T23) Group Format 1.1 ktos wie jaka funcja to funkcionuje :) ? wszelka pomoc bedzie doceniona!! dziekuej i pozdrawiam.. :)

• Manager
Opublikowano
Witam mam pewien problem... chodzi o to ze Status usera w Profilu czy tam w "ostatnim kliknieciu" pokazuje ZAWSZZE ze user oglda strone glowna...."Viewing Board Index" :X ale jak ktos uzywa opcji szukaj, loguj sie, rejestruje...oglada czyjs profil to normlanie pokazuje :bounce: ....

Nie widzę w tym nic dziwnego, powiem więcej - wszystko jest OK! Przecież tak ma to działać, pokazując OSTATNIĄ aktywność :)

I to tez sie dzieje tak samo jak wejde w jakis temat to pokazuje zasze tylko moj nick (nawet jak ktos jest w siedzi w tym samy temacie co ja tez widzi wlasnie nick, tylko) mozliwe ze jest to spodowane instalacja moda (T23) Group Format 1.1 ktos wie jaka funcja to funkcionuje :( ? wszelka pomoc bedzie doceniona!! dziekuej i pozdrawiam.. :)

Nie, na pewno nie jest to wina tej modyfikacji ( o ile prawidłowo zainstalowane ), ponieważ działa ona tak, że nie ingeruje w ..... właśnie ;-) To może być wina tej modyfikacji, a raczej złej instalacji, bo z tego, co pamiętam to również dobieramy się do sesji użytkowników, mogłeś coś skasować niepostrzeżenie podczas edycji.

Druga sprawa, jak wygląda Twoje 'ucinanie' userów na forum ( w tools & settings ) -> cpu saving and optimization --> jaki masz ustawiony czas sesji ?

Tak czy inaczej, najlepiej będzie jak skasujesz link do forum jako www.ipb.ipslink.pl bo to nie Twoje forum jest ( lol ) tylko podasz prawdziwy adres i się rozejrzę ;-) Link jest widoczny tylko dla mnie ( przynajmniej aktualnie tak jest ustawione ).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość lukasz1989
Opublikowano

Cut off for active user display [in minutes] - jest ustawine na 15 min :X nei wiem czy to dobrze czy zle w kazdym razie dalem adres do profilu.. '.'

• Manager
Opublikowano
Cut off for active user display [in minutes] - jest ustawine na 15 min :X nei wiem czy to dobrze czy zle w kazdym razie dalem adres do profilu.. '.'

Masz jakieś GG czy coś? Skrobnij do mnie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.