Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuzszgo czasu i na 3.0.5 w postach czasem pojawiają się znikąd załączniki innych osób. 1-2-3 zdjecia, które sie nie pokazują ale się załączają kojarzy może ktoś taki problem cczy do producenta mam sie odzywać?

• Manager
Opublikowano

Witaj,

a mógłbyś jakoś zobrazować to, co opisujesz? Przyznam, że takie coś jest mało prawdopodobne ze strony skryptu, generalnie to nigdy nic takiego nie doświadczyłem, ani nie czytałem o czymś takim. Grzebałeś coś w plikach :) być może tam namieszałeś.

Wg mnie to bardzo odosobniony przypadek i najlepsze rozwiązanie, to wysłanie zgłoszenia (ticketu) do IPS-u z opisem problemu i prośbą o interwencję.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

klikajac w zalacznik obrazek(4) w PA napisany 12 stycznia przekierowywuje mnie do posta w 1 zalaczniku. W drugim tryb edycji zalacznikow w postach. osoba piszac posta jest kiminnym niz osoba ktora to zalaczyla...

post-1688-064204000 1279628802_thumb.jpg

post-1688-001383100 1279628817_thumb.jpg

post-1688-019312800 1279628830_thumb.jpg

• Manager
Opublikowano

Wg mnie ktoś dodając posty/tematy cofał się w formularzu, a nie klikał na 'dodaj odpowiedź'/'napisz nowy temat', co powodowało, że klucz postu jest identyczny.. Sprawdź w tabeli attachments czy owe klucze plików są identyczne - oraz klucze ( hashe ) postów.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.