Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Eh, ciągle wychodzi coś nowego z forum...

I: Po zmianie dat na polskie (dzięki twojemu tutorialowi, DawPi) w modyfikacji "Members online today" zamiast owych dat pojawiły się znaki symboli, przed którymi trzeba dodać "%". Gdzie mogę to zrobić? http://img223.imageshack.us/img223/259/beznazwy1ne0.png

II: Po zmianie tych dat zepsuło się coś z relatywnymi datami, a mianowicie przy zaznaczonej funkcji w PA, nie wyświetlają się daty typu "wczoraj, xx:xx", "Dzisiaj, xx:xx"... http://img178.imageshack.us/img178/6430/beznazwy1co5.png

III: Jak ustawić, żeby przy zmianie rangi usera automatycznie ustawiał mu się tytuł użytkownika dołączony do grupy? Mam obecnie tak, że np daję użytkownikowi "VIP'a", a ten user ma dalej tytuł "Newbie", ktory jest naliczany od ilosci postów, a nie od grupy. CHciałbym zrobić to we wszystkich rangach oprócz "usera", w ktorym mialyby byc od ilosci postow.

IV: Oprócz tytułów wyżej, zanikła mi również możliwość zmiany tytułu przez użytkownika. Kiedyś można to było zrobić w Panelu Użytkownika, w zakładce "Informacje o profilu". Być może zanikło to przez modyfikację "iPoints System 2.4.0", w której można kupić tytuł za punkty. A ja chcę zostawić punkty, ale przywrócić możliwość ustawienia sobie tytułu spowrotem. Jest to możliwe?

Edytowane przez Xizour
calibrakz3.png

• Manager
Opublikowano

Ad 1 - w zbiorczym temacie na inv jest opisana zmiana jak to zrobić.

Ad 2 - w 99,9% spowodowane jest to zmianami w plikach i w ustawieniach dat. Za mało info by coś więcej powiedzieć.

Ad 3 - nie ma tytułów przypisanych do grupy tylko jak zauważyłeś do ilości postów.

Ad 4 - grzebanie w plikach, znalezienie kodu z iPoints odpowiedzialnego za to i zmiana.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ad 1 - nie mogę znaleźć

Ad 2 - co więcej Ci podać? Jak możesz to zajrzyj na forum, przecież masz admina.

Ad 4 - mógłbyś też looknąć?

calibrakz3.png

• Manager
Opublikowano

Ad 1 - są dwa tematy o datach w artykułach, jeden podpięty mojego autorstwa, a drugi w gąszczu tematów. Znajdziesz ;-)

Ad 2 - nic mi nie podawaj tylko działaj, szukaj co źle zrobiłeś ;-)

Ad 4 - nie ( www.support.ipslink.pl )

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.