Skocz do zawartości

Przyciski nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam taki problem , ludki narzekają i ja też że podczas pisania tematu lub posta nie działają przyciski czyli pogrubienie kolor wstawka obrazka itp kiedyś myślałem że to tylko u mnie więc odinstalowałem mozilę i zainstalowałem na nowo ,problem znikł na kilkanaście minut i od tej pory żadnego tematu napisać nie mogę .Co do cholery mogło się stlać ???

Edytowane przez tomala25
Opublikowano

Spróbuj wgrać od nowa pliki z folderu /public/js.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Niestety nic to nie daje zero reakcji u mnie na mozilli u 90% ludków to samo :thumbsup:

Opublikowano

Robiłeś coś ostatnio z forum?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Przejście na inny serwer no i oczywiście zamianka z 2.3.6 na wersję 3.0.3 a tak poza tym nic tylko że to było 5 miechów temu i działało .

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze styl dedykowany pod wersje twojego forum jest na 100% ??

Miałem ten sam problem kiedyś wina była po stronie złego skina dokładnie wersji.

Po drugie wykonaj :twarde odświeżenie / usunięcie plików tymczasowych przeglądarki w celu poprawnego załadowania CSS oraz JS

edit:

wykonaj to tylko zaznacz wszystkie opcje :

Edytowane przez Łukasz
Opublikowano

heh teraz to się dopiero pomieszało połowa skina jest z orginala a połowa z lo-fi białe tło zamiast ciemnego itp wszystko porypane no i dalej nie działają okienka podczas pisania ,masakra :thumbsup:

Opublikowano

wersja 3.0.4 a skin znaleziony w sieci i poddany gruntownej przeróbce ale śmigało wszystko jak do tej pory i zero problemów

Opublikowano

Nie Dawid najpierw zaktualizowałem forum potem dobrałem skin do wersji 3.0.4 i poddałem przeróbce i nic więcej nie grzebałem odrazu przeszedłem z wersji 2.3.6 na 3.0.4 i na tym koniec.

Opublikowano (edytowane)

przedchwilą zainstalowałem kilka skinów dla sprawdzenia na żadnym nie działają mi przyciski

cache edytowałem przedchwilą zero zmian

Edytowane przez tomala25
Opublikowano

A tutaj na forum wszystko działa ci ok?

Bo to wygląda na typowe problemy z javascriptem.

Kliknij poniżej, widzisz czy nie?

najlepszy test javascriptu - widzisz ten tekst = działa :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Narazie muszę wszystko podokręcać ale zauważyłem że jak odinstaluje mozillę i ponownie zainstaluję jest jakiś czas ok a potem znóe się chrzani i tak ma mnustwo moich ludków .

(czemu nie aktualizuje bo kaska się skończyła muszę odnowienie zrobić ) :%-):

Edytowane przez tomala25