Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po odinstalowaniu iPoints (przez UMI) nie mogę otworzyć forum. Zresztą, sam zobacz. Co to jest?!

IPS
Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking

...

Opublikowano
te: Tue, 23 Sep 2008 22:14:32 +0200

Error Number: 1054

Error: Unknown column 'points' in 'field list'

IP Address: 83.24.69.58

Page: /forum/index.php?showtopic=4&view=getlastpost

mySQL query error: SELECT id, name, mgroup, member_login_key, member_login_key_expire, email, restrict_post, view_sigs, view_avs, view_pop, view_img, auto_track,

mod_posts, language, skin, new_msg, show_popup, msg_total, time_offset, posts, joined, last_post, subs_pkg_chosen,

ignored_users, login_anonymous, last_visit, last_activity, dst_in_use, view_prefs, org_perm_id, mgroup_others, temp_ban, sub_end,

has_blog, has_gallery, members_markers, members_editor_choice, members_auto_dst, members_display_name, members_created_remote,

members_cache, members_disable_pm, points, deposited_points, pava, psig FROM ibf_members WHERE id=1

...

Opublikowano

Czesto, IPS Driver Error to problem hostingu - i serwera. Sprobuj sie skontaktowac z nimi i dowiedziec sie, czy przypadkiem nie wykonali jakichkolwiek zmian na serwerze. Czy ten blad wyswietla ci sie tylko w domu, czy tez w innych miejscach, w ktorych korzystasz z komputera?

qp09w3.png

JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO

Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum

Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy to ma związek, ale przed chwilą (tz. przed błędem) usunąłem iPointasa...

A czy też na innych miejscach? A ja wróżka? Jest 22.40, błąd mi wyskoczył 22.15. To co, mam do kafejki zapylać?!

PS: Sory za ten ton, ale jestem mocno wpieniony...

Edytowane przez Bartek

...

• Manager
Opublikowano

Ale masz taki:

members_cache, members_disable_pm, points, deposited_points, pava, psig",

Zamień to na:

members_cache, members_disable_pm, deposited_points, pava, psig",

Zapisz i wyślij.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)
===================================================

Date: Tue, 23 Sep 2008 22:14:32 +0200

Error Number: 1054

IP Address: 83.24.69.58

Page: /forum/index.php?showtopic=4&view=getlastpost

mySQL query error: SELECT id, name, mgroup, member_login_key, member_login_key_expire, email, restrict_post, view_sigs, view_avs, view_pop, view_img, auto_track,

mod_posts, language, skin, new_msg, show_popup, msg_total, time_offset, posts, joined, last_post, subs_pkg_chosen,

ignored_users, login_anonymous, last_visit, last_activity, dst_in_use, view_prefs, org_perm_id, mgroup_others, temp_ban, sub_end,

has_blog, has_gallery, members_markers, members_editor_choice, members_auto_dst, members_display_name, members_created_remote,

members_cache, members_disable_pm, points, deposited_points, pava, psig FROM ibf_members WHERE id=1

PS: Zrozumiałem przesłanie...

DawPi. Ale ACP działa. http://puczynski.pl/forum/admin

Edytowane przez Bartek

...

• Manager
Opublikowano

Czekaj czekaj, być może jeszcze gdzieś kod siedzi w plikach.

Weź instrukcję i sprawdź wszystko - po prostu wykonaj działania odwrotne do tych z instrukcji i będzie OK.

---

Opublikowano

Dobra. Jutro w drodze do szkoły spróbuję się z tym uwinąć. Ale dzięki wielkie za pomoc.

DawPi, zaakceptujesz mnie wreszcie na tym skypie? Bo już 10 raz ci przypominam...

...

Opublikowano

Nie mam pojecia co jest grane, Bartek - ale u mnie twoje forum sie normalnie wyswietla - i to bardzo szybko. :P Jak nic innego nie pomoze, to moze rzeczywiscie dobrze by bylo skontaktowac sie z hostem. Ja tez kiedys mialam ten sam problem na starym forum, i interwencja w hosting naprawila mi forum. :P

Badz dobrej mysli. :D

qp09w3.png

JOANNA STASIAK - PERSONAL PORTFOLIO

Web Graphics & IPB Skins | Excalibur Designs Support Forum

Invision Design - Moj Blog w Sieci WWW

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.