Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: PayPal limit wypłat ekspresowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, napewno wiele tutejszych osób używa serwisu PayPal. Podczas jednej z Wpłat pojawiła się ikonka z informacją:

b73dc659.png

Odpowiedzi z Paypal nie mogę się doczekać. A w Pomocy, zero info co to jest ta ich wypłata ekspresowa.

Wpłata miała nieco ponad 315 PLN - podczas wypłaty tej kwoty na rachunek bankowy pojawiła się podobna informacja do tej z ikonki. Płatność jest aktualnie przetważana (Oczekująca) i nie wiem czy przeleją czy nie. Bo na koncie miałem już inne drobne wypłaty w tym miesiącu.

Może wiecie o co tu chodzi, znaczy że nie mogę wypłacić (na konto) więcej niż 300zł miesięcznie?

Dziwi mnie trochę podpis, Antyfraud (Anti Fraud ??).

Edytowane przez santoz
Opublikowano

Przecież wszystko ładnie opisali. Jeśli chcesz przelać mniej niż 300zł z PP :D konto, to pieniądze będziesz miał w normalnym terminie, czyli po ok. 5 dniach. Jeśli przelejesz większą kwotę, to otrzymasz ją w okolicach piątego dnia kolejnego miesiąca. Nie wiem, czy to zabezpieczenie anty-fraud, ale na pewno cięcie w kosztach dla PP :a:

Opublikowano

W końcu doczekałem się odpowiedzi:

Panie Wojciechu, z analizy danych Pańskiego konta wynika, iż na Pańskim

koncie nie ma limitów, które ograniczałaby możliwość wypłacania w chwili

obecnej. Informacja otrzymana przez Pana musiała być wadliwa, za co

przepraszamy.

Dziękuję i pozdrawiam.

Z poważaniem

Izabela Szczepańska

Dział obsługi klienta

PayPal

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.