Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: [ZLECĘ] "za/pod kodowanie" layout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem jak miałem nazwać temat :a: Zaczynam przygode z IPB ( nie trzeba mowić czemu ) mój layout właśnie jest w fazie kończenia i zostało mi tylko kodowanie. Dostałem informacje od DawPi że koszt to 300 zł ( w necie wlasnie też są podobne ceny ) dlatego chciałbym zlecić aby ktoś zakodował mój lay na podstawie podmiany obrazków i kolorów w .css słyszałem że jest taka opcja (nawet coś w panelu?). Na "prawdziwe" kodowanie na razie nie mam kasy aby pakować w tak nie za bardzo rozwinięte forum o tematyce CS. Przenoszę sie z przemo na ipb jakby ktoś pytał. No i wszystko pieknie ale tego kodowania mi brakuje :a: więc szukam godnej zaufania osoby która by sie podjęła tego. Jaki koszt by to wyniosło?

Mam tam kilka dodatków takich jak:

- Status serwerów

- Rotator bannerów

- Rotator buttonów

i jakies podstawowe ipb

I prosze o napisanie róznicy czym sie rózni takie kodowanie z podmiana .css od zwykłego co kosztuje troszke więcej grosza :wyglad:

Chodzi mi po prostu aby mój skin był zamiast standardowego.

Screen dodam jak tylko dostanę gotowy projekt

Opublikowano

I prosze o napisanie róznicy czym sie rózni takie kodowanie z podmiana .css od zwykłego co kosztuje troszke więcej grosza :a:

Kodowanie na podstawie domyślnego skinu polega jedynie na dostosowaniu jego kolorów i grafiki. Nie zmienia się za to rozmieszczenia przycisków, pól tekstowych itp. Natomiast kodowanie zupełnie nowego stylu wymaga pisania CSS od podstaw, co zabiera więcej czasu, a przez to i cena rośnie.

Przykładowym stylem opartym o standardowy szablon IPB jest projekt Olivera: http://images43.fotosik.pl/327/b04a5b652cc657d7.jpg

Na forum brakuje nam utalentowanych koderów, ale życzę powodzenia w poszukiwaniach :wyglad:

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.