Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję modyfikacji, która dodawała by w profilu rubrykę do wypełnienia z adresem forum lub strony. Całość miała by się wyświetlać w poście z prawej strony od daty.

Istnieje takie cudo ^_^

Dzięki za pomoc.

Opublikowano (edytowane)

O to właśnie chodzi ^_^ Myślałem, że wyraźnie napisałem. Może powtórzę dla niezorientowanych i niedowidzących:

Poszukuję modyfikacji, która dodawała by w profilu rubrykę do wypełnienia z adresem forum lub strony. Całość miała by się wyświetlać w poście z prawej strony od daty.
Edytowane przez mbazyl
Opublikowano

Ale to żadna modyfikacja - otwórz edycję plików szablonu, wybierz odpowiedni (są dość przyzwoicie nazwane, łatwo trafić). Zobacz w źrodło gotowej strony forum, na której pole się wyświetla, znajdź w nim pole wraz z charakterystycznym fragmentem kodu nieco wyżej bądź niżej. Poszukaj tego kodu w otwartym pliku szablonu, skopiuj, wytnij elegancko i wstaw za datą - miejsce w którym się znajduje odszukasz w ten sam sposób.

Opublikowano

Nie twierdzę, że to przemo, nawet przez myśl mi nie przeszło, ze to jest w przemie. Po prostu potrzebuje wyświetlania stron dla celów forum.

Możesz mi w takim razie Dawidzie podać jak to zrobić, czy szukać pomocy gdzie indziej?