Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Praca inżynierska - prośba o wypełneienie ankiety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

zwracam się do Was użytkowników forum z prośbą o wypełnienie ankiety, do której przekierowuje poniższy link. Jest to dla mnie ważne, ponieważ zebrane dane posłużą za podstawę mojej pracy inżynierskiej.

Wszystkie informacje zawarte są w kwestionariuszu. Uprzejmie dziękuję za czas, który zostanie przez Was poświęcony na wypełnienie tej ankiety.

Link do ankiety: http://www.ankieta.baruch.pl

Pozdrawiam,

Dawid Baruch

Opublikowano

zajrzy, zajrzy. Ja nie czuje urazy do nikogo więc będe wspierać wszystkie fora o IPB :)

@DawPi jeśli chodzi o temat to żadna ajemnica więc podać mogę: Wymiana informacji w serwisach webowych - wspomaganie zarządzania dostępny już jest program, który napisałem na pracę więc za niedługo udostępnie szerszemu gronu

Opublikowano (edytowane)

Co mi tam, też pomogę.

Tak tylko myślę - czy każdy specjalista od ipb musi mieć na imię Dawid? :)

Edytowane przez godfather

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

Opublikowano
Odpowiedź wysłałem Ci na PW.

podziel się nią z innymi :rolleyes:

Opublikowano

Hehe, poznanie takich informacji grozi śmiercią lub trwałym kalectwem :rolleyes:

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

Opublikowano
Witam!

zwracam się do Was użytkowników forum z prośbą o wypełnienie ankiety, do której przekierowuje poniższy link. Jest to dla mnie ważne, ponieważ zebrane dane posłużą za podstawę mojej pracy inżynierskiej.

Wszystkie informacje zawarte są w kwestionariuszu. Uprzejmie dziękuję za czas, który zostanie przez Was poświęcony na wypełnienie tej ankiety.

Link do ankiety: http://www.ankieta.baruch.pl

Pozdrawiam,

Dawid Baruch

Zawitałeś tutaj tylko z tego powodu, żeby ci wypełnili ankiete, nie wypełnie jej, ponieważ nic od siebie nie dałeś na tym forum to po co my mamy dawać coś od siebie, skoro ty nic nie dałeś ? :rolleyes:

Opublikowano
Zawitałeś tutaj tylko z tego powodu, żeby ci wypełnili ankiete, nie wypełnie jej, ponieważ nic od siebie nie dałeś na tym forum to po co my mamy dawać coś od siebie, skoro ty nic nie dałeś ? :rolleyes:

Nie chcesz to nie wypełniaj nikt Ci nie każe. Ale w takim razie po co wogóle się odzywasz w tym temacie ?? żeby nabić posty?

• Manager
Opublikowano

Patryś uspokój się. Chyba już wystarczy tych różnych animozji i kłótni. To, co stało się to się nie odstanie, ale akurat Ty o tym nic nie wiesz, więc nie wiem dlaczego nie lubisz Spannera - wiesz, można kogoś nie darzyć sympatią, ale pokaż klasę i nie okazuj tego w taki niewybredny sposób, to bardzo źle o Tobie świadczy.

Obecność Spannera tutaj tylko może cieszyć - wszak ludzie piszą tam, gdzie widzą, że rozwinęła się dość duża społeczność, a w tym przypadku Nasza ;-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano
Nie powiedział bym, że dość duża, bo istnieją setki o wiele większych for. Ujął bym to raczej jako "wiarygodna i godna zaufania" społeczność :rolleyes:

Miałem na myśli społeczność skupioną wokół IP.Board - ile takich jest w Polsce, bo na pewno nie setki..

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.