Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[AH22/23] Report Manage pytanie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, nie wiem czy za długo siedze przed komputerem, ale czy sprawdzanie raportów w tym menadżerze odbywa się tylko przez ACP? Czy można jakoś w to wejść z poziomu forum?

Ehhh mam jeszcze taki błąd jak dam raportuj:

Fatal error: Class 'skin_reportmanager_35' not found in /home/xxx/public_html/sources/ipsclass.php on line 2085

ta linia wygląda tak:

$this->compiled_templates[ $name ]		   =  new $full_name();

Czy to problem edycji w stylu? Inne edycje robi instalator.

Edytowane przez DawPi
Opublikowano

Tak wygląda mój member_bar

<if="$this->ipsclass->member['id']">

<div id="userlinks">

<p class="home"><b>{$this->ipsclass->lang['logged_in_as']} <a href="{$this->ipsclass->base_url}showuser={$this->ipsclass->member['id']}">{$this->ipsclass->member['members_display_name']}</a></b> ( <a href="{$this->ipsclass->base_url}act=Login&CODE=03&k={$this->ipsclass->md5_check}">{$this->ipsclass->lang['log_out']}</a> )</p>

<p>

<else />

<div id="userlinksguest">

<p class="pcen"><b>{$this->ipsclass->lang['guest_stuff']}</b> ( <a href="{$this->ipsclass->base_url}act=Login&CODE=00">{$this->ipsclass->lang['log_in']}</a> | <a href="{$this->ipsclass->base_url}act=Reg&CODE=00">{$this->ipsclass->lang['register']}</a> )

</if>

<if="$this->ipsclass->member['mgroup'] == $this->ipsclass->vars['auth_group']">

<b><a href="{$this->ipsclass->base_url}act=reg&CODE=reval">{$this->ipsclass->lang['resend_val']}</a></b> ·

</if>

<if="$this->ipsclass->member['g_access_cp'] == 1 AND $this->ipsclass->vars['security_remove_acp_link'] == 0">

<b><a href="{$this->ipsclass->vars['_admin_link']}" target="_blank">{$this->ipsclass->lang['admin_cp']}</a></b> ·

</if>

<if="$this->ipsclass->member['has_blog'] == 1">

<b><a href="{$this->ipsclass->base_url}automodule=blog&req=showblog&mid={$this->ipsclass->member['id']}">{$this->ipsclass->lang['myblog']}</a></b> ·

</if>

<if="$this->ipsclass->member['has_gallery'] == 1">

<b><a href="{$this->ipsclass->base_url}autocom=gallery&req=user&user={$this->ipsclass->member['id']}">{$this->ipsclass->lang['submenu_albums']}</a></b> ·

</if>

<if="$this->ipsclass->member['id']">

<b><a href="{$this->ipsclass->base_url}act=UserCP&CODE=00" title="{$this->ipsclass->lang['cp_tool_tip']}">{$this->ipsclass->lang['your_cp']}</a></b> · <a href="{$this->ipsclass->base_url}act=Search&CODE=getnew">{$this->ipsclass->lang['view_new_posts']}</a>

<if="$this->ipsclass->member['g_view_board']">

· <a href="java script:buddy_pop();" title="{$this->ipsclass->lang['bb_tool_tip']}">{$this->ipsclass->lang['l_qb']}</a>

</if>

· <a href="java script:friends_pop();">{$this->ipsclass->lang['gbl_my_friends']}</a>

</if>

<if="$this->ipsclass->member['g_use_pm'] AND $this->ipsclass->member['members_disable_pm'] == 0">

· <a href="{$this->ipsclass->base_url}act=Msg&CODE=01">{$msg['TEXT']}</a>

</if>

<if="strstr( ','.$this->ipsclass->vars['reportmanager_modgroups'].',', ','.$this->ipsclass->member['mgroup'].',' )">

<if="include_once( ROOT_PATH . 'sources/components_public/reportmanager_conf/setup.php' )"></if>

{$this->ipsclass->reportlink}

</if>

</p>

</div>

Pogrubiłem tą cześć z tutka... przecież jest a koło panelu kontrolnego nic nie ma.

Jeśli chodzi o błąd przy raporcie, przebuduj czyli? Wiem że jest to beznadziejne pytanie..

Opublikowano

Ok, dzięki Dawid za radę, gdy chciałem jakiejś grupie nadać prawo do tej opcji, miałem error jak w pierwszym poście! :) Teraz jest ok po przebudowie stylu :) Jeszcze raz bardzo dziękuje Dawid & others :)

• Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuję 24/7/12/365 dni w roku na PM.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.