Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o sugestie. Zupełnie z niczego nie mozna się zalogować na forum, tzn co jakiś czas się udaje, ale za chwilę wylogowanie ma miejsce. Z każdej przeglądarki.

I u innych też.

Do PA też można się zalogować co jakiś czas, a jak się nie udaje to wyskakuje dziwny komunikat:

Twój aktualny IP nie pasuje do tego,który jest zapisany w bazie

Jedyne co robiłem, ale to w środę, to zakładałem dodatkowe hasło na htacccs nic więcej.

W ACP mam takie ustawienia w cookies:

cookie domain : kochamnarty.pl

cookie name prefix: kochamnarty

Co jest nie tak ? A jeszcze dodam że krzaczy mi się co jakiś czas sam PA jak już uda mi się do niego wejść.

Opublikowano (edytowane)

Witaj,

doskonale pamiętam ten temat, nawet go odszukałem. I jest ok.

Zaraz załączę widok na dole. Aha, jeszcze mała poprawka, mam ten błąd tylko ja, ale na wszystkich przeglądarkach. To pewnie zmienia troszkę sytuację.

2acp.bmp

Edytowane przez ania07
Opublikowano

Fajna opcja, bardzo przydatne z tym wyszukaniem. Co do zmian, nic nie robiłem, zupełnie. Dodałem tylko jak juz pisalem dodatkowe zabezpieczenie hasła, ale to nie powód utrudnień. edytowałem powyższy temat, zobacz.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.