Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dosłownie przed kilkoma minutami forum nagle przestało działać.

Na Firefoxsie się pojawia coś takiego:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

A IE:

Witryna sieci Web odrzuciła żądanie pokazania tej strony sieci Web

CO się dzieje? CO mam robić by to naprawić?

Pz. Kris2005a

• Manager
Opublikowano

Być może przygotowują się do jakiś promocji czy zmian parametrów serwerów i na chwilę konieczne było wyłączenie serwera? :P

Po tym, co napisałeś chyba nie będziesz narzekać? :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

W żadnym razie nie będe. Bo za 79,90 PLN rocznie domena PL i taki serwer to raj :P A to wszystko kupiłem jeszcze jak ovh dawało serwery 1 GB za free. A teraz za free dostałem 10 GB i nieograniczony transfer :)

• Manager
Opublikowano
A teraz za free dostałem 10 GB i nieograniczony transfer :)

Oficjalnie bez limitów. Czytałem kiedyś o tym temacie i jak zbliżasz się do określonego 'limitu' ( tak, tak ) to blokują ;-)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Ja też mam prośbę, jak możesz to napisz, jeśli transfer masz nieograniczony, chciałbym na 2, 3 dni wgrać tam pewnien skrypt, oczywiście ftp zrobisz do tego folderu :). Jeśli to nie będzie kłopot...

Opublikowano

Jak masz nieograniczony transfer i 1-2GB hdd wolne, to możemy się dogadać. ph34r.gif Zagadaj na GG, jeżeli nie masz to nie pisz.

Mam GG. 379052 napisz do mnie. A co do tego to co chcesz? (mam też nieograniczony i wolne 10 GB HD na drugim serwerze (gcpl.waw.pl) :)

Ja też mam prośbę, jak możesz to napisz, jeśli transfer masz nieograniczony, chciałbym na 2, 3 dni wgrać tam pewnien skrypt, oczywiście ftp zrobisz do tego folderu smile.gif. Jeśli to nie będzie kłopot...

Konkretnie jaki skrypt????

Opublikowano
Jak masz nieograniczony transfer i 1-2GB hdd wolne, to możemy się dogadać. ph34r.gif Zagadaj na GG, jeżeli nie masz to nie pisz.

Mam GG. 379052 napisz do mnie. A co do tego to co chcesz? (mam też nieograniczony i wolne 10 GB HD na drugim serwerze (gcpl.waw.pl) :)

Ja też mam prośbę, jak możesz to napisz, jeśli transfer masz nieograniczony, chciałbym na 2, 3 dni wgrać tam pewnien skrypt, oczywiście ftp zrobisz do tego folderu smile.gif. Jeśli to nie będzie kłopot...

Nie wiem, czy blokują u Ciebie za to, dlatego uprzedzę, Rapidleecher.

Opublikowano

Hosting obrazków. Pasuje?

In, and Out.

Opublikowano (edytowane)

Rapidleecher????

Rapidleecher v 5.1 for Rapidshare.COM to program do ominięcia limitów na Rapidzie

Nie. Takiego czegoś nie. Nic poza prawem. Są limity więc trzeba ich przestrzegać.

Do Kliczek:

TAK. CO proponujesz w zamian?

Edytowane przez kris2005a
Opublikowano
Rapidleecher????

Rapidleecher v 5.1 for Rapidshare.COM to program do ominięcia limitów na Rapidzie

Nie. Takiego czegoś nie. Nic poza prawem. Są limity więc trzeba ich przestrzegać.

Do Kliczek:

TAK. CO proponujesz w zamian?

Zaproponuj coś sam. :)

In, and Out.

Opublikowano

Może po prostu stworzę ten hosting obrazków... Ale do tego potrzebny jest skrypt. Na razie szukam. Znasz jakiś?

A co do czegoś w zamian to po prostu wymiana banerami (partnerzy). Pasuje?

Opublikowano
Może po prostu stworzę ten hosting obrazków... Ale do tego potrzebny jest skrypt. Na razie szukam. Znasz jakiś?

A co do czegoś w zamian to po prostu wymiana banerami (partnerzy). Pasuje?

Mam już skrypt, domenę i kilka obrazków. :] Co za serwis masz? z którym mam się wymienić? :)

In, and Out.

Opublikowano

Mój serwis www.gcpl.pl

To trzeba w takim razie wgrać. Tak więc wyślij mi go na e-mail (upload a potem wyślij link) i wgram i zainstaluje go... Dobrze zrozumiałem?

Opublikowano

kris, to rapidleecher, jest to skrypt który ściąga plik na hosting, a ja później mogę go wrzucić na Rapidshare.com bez użycia swoje łącza. To tak działa. Mam konto premium, miałem hosting na 7 dni ale zablokowali, bo nie opłaciłem. Nic tutaj nielegalnego nie jest. Więc reasumując: dzięki niemu ściągam na hosting paczkę 100MB np z filmem, później kopiuje link bezpośredni, daje Remote Upload (taka opcja w koncie na rapidshare.com) wklejam tam link, a rapidshare pobiera ten plik i wrzuca go na swój serwer, bez ingerencji w moje łącze.

Zastanów się proszę, tutaj chodzi o parę dni.

Opublikowano

kris, to rapidleecher, jest to skrypt który ściąga plik na hosting, a ja później mogę go wrzucić na Rapidshare.com bez użycia swoje łącza. To tak działa. Mam konto premium, miałem hosting na 7 dni ale zablokowali, bo nie opłaciłem. Nic tutaj nielegalnego nie jest. Więc reasumując: dzięki niemu ściągam na hosting paczkę 100MB np z filmem, później kopiuje link bezpośredni, daje Remote Upload (taka opcja w koncie na rapidshare.com) wklejam tam link, a rapidshare pobiera ten plik i wrzuca go na swój serwer, bez ingerencji w moje łącze.

Nie.... Jakoś mi ten pomysł nie pasuje. Limity nie są aż takie straszne...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.