Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmodyfikować ustawienia forum, aby w okienku ostatnie dyskusje pokazywała się lista takowych. Chcę uzyskać coś takiego jak jest tu - Latest blog entries, Latest Discussions. No a jak jeszcze ktoś mi powie jak zrobione są te główne wpisy po prawej stronie to będę wniebowzięty ;)

baner_dolny.png
Opublikowano

Są kłopociki.

Zainstalowałem owy mod, ale nie pokazuje się na liście komponentów. Jeśli przesunę go na samą górę to nie ma linku po lewej stronie, ale sama zawartość Installera wyświetla się. Znajduje wrzucony mod Portal, klikam instaluj, ale po skończeniu instalacji nie jest zaznaczony jako zainstalowany. Co na to poradzić?

baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano

Prawdopodobnie to problem z naszymi kochanymi ojczystymi ogonkami - długość słów się nie zgadza ( a to istotne w komponentach w ACP ). Będę musiał to menu przeredagować bez ogonków.

A Ty możesz sobie to poprawić edytując ręcznie to menu w ACP, zobacz jak to zrobić.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Prawdopodobnie to problem z naszymi kochanymi ojczystymi ogonkami - długość słów się nie zgadza ( a to istotne w komponentach w ACP ). Będę musiał to menu przeredagować bez ogonków.

A Ty możesz sobie to poprawić edytując ręcznie to menu w ACP, zobacz jak to zrobić.

Zainstalowałem obcojezyczna wersje bo zmiany nic nie daly. Teraz jest ok, ale portal pozostaje dla mnie tajemnica. Niby jest zainstalowany, ale zmian brak.

baner_dolny.png