Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Hym, kiedyś o tym było na forum i szczerze mówiąc ten błąd pojawiał się we wcześniejszych wersjach forum, 2.3.x już na pewno nie.

Pytania - tak było od zawsze? każdy załącznik zgłasza taki błąd? co z nowymi załącznikami? co ze starymi?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

To tak, zacznę od początku, nie wiem od kiedy tak jest, ale zdaje mi się że od zawsze, czyli odkąd pamiętam. Wszelkie, stare i nowe załączniki nie działają. Może to coś z php odpowiedzialnym za nie? Tego nie wiem, dlatego pytam mądrzejszych.

Opublikowano (edytowane)

Niestety, to chyba nie ja napisałem, mam na webd, lecz na szczęście zmieniam to niebawem. A tak apropo super hosting (Polecam serdecznie! ahaha) właśnie rozsypał mi znowu forum, nie działa... grrr... na razie wstrzymam się z tematem. Poczekamy aż mi znowu włączą...

Już działa. Zrobię pare testów :)

Udało mi się wyciągnąć jeszcze coś jednego niestety, nie da Ci to nic poza tym że są błędy....

post-213-1231190086_thumb.jpg

Edytowane przez Dr R.I.P
Opublikowano (edytowane)

Zobacze, jak przeniosę na inny serwer. Na razie zamknij, napiszę PW, jak się czegoś dowiem, bądź naprawie jakoś. ;)

BTW. Gdzie wyłączyć na razie załączniki? :) Trzeba dla każdej grupy z osobna?

Edytowane przez Dr R.I.P
  • 2 tygodnie później...
  • Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.