Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hmm... dziwna sprawa, ale jak admin nie mogę przez ACP Home > Zarządzanie Użytkownikami > zarządzać userami..., dodatkowo wchodząc w profil komuś nie da się w ogóle wejść, bo jest jakby nieaktywne do tych zakładek:

O mnie

Tematy

Komentarze

Znajomi

Ustawienia

Wreszcie userzy nie mogą dodawać awatarów. Tak jakby coś z profilami szlag trafił mimo, że nic nie ruszałem.

Jak user chce dodać awatar to ma:

"Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Napotkane błędy:

Załadowanie pliku nie powiodło się. Skontaktuj się z zespołem moderującym aby rozwiązać problem"

A jako admin przez ACP nawet nic nie mogę zrobić, co jest dziwne i martwiące? Jakieś rady?

Edytowane przez Jarpen
  • Manager
Opublikowano

Ale co nie możesz w ACP?

Hm, sprawdź czy masz plik .htaccess w folderze jscripts/ - jeśli tak to go skasuj i sprawdź ponownie. To samo z folderem skin_acp/.

Odnośnie awatarów - tenże pliczek pewnie jest też w uploads/ - ale najpierw sprawdź czyt na ten katalog są chmody 777, jeśli nie to takie ustaw( na folder profile/ znajdujący się w nim również ) oraz sprawdź ścieżkę w General Configuration w TOOLS & SETTINGS.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Ale co nie możesz w ACP?

Hm, sprawdź czy masz plik .htaccess w folderze jscripts/ - jeśli tak to go skasuj i sprawdź ponownie. To samo z folderem skin_acp/.

Odnośnie awatarów - tenże pliczek pewnie jest też w uploads/ - ale najpierw sprawdź czyt na ten katalog są chmody 777, jeśli nie to takie ustaw( na folder profile/ znajdujący się w nim również ) oraz sprawdź ścieżkę w General Configuration w TOOLS & SETTINGS.

Miałęm ten plik w ski_acp i wywaliłem. W uploads nie mam nic... kompletnie pusty folder... nie wiem, co robić nadal to samo. Jako admin nie mogę w ogóle nawet poprzez ACP edytować profili użytkowników.