Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam mały problem. Niby zaistalowałem tak jak było w instrukcji, a coś jednak nie działa.

http://www.forum.treningbiegacza.pl/

uzytkownik: testowy - test

W panelu kontrolnym/ustawieia forum/opcje prywatnego komunikatora

Pytania:

- jak spolszczyć te komunikaty?

- dlaczego nie wyświetla się komunikat o opcji zaznacz jako domyślne zapisywanie w wysłanych?

pozdrawiam

baner_dolny.png
Opublikowano

Komunikaty możesz spolszczyć zapewne w plikach jakie wrzucałeś to cache/lang_cache/Nazwa Twojego języka

Opublikowano

A to przepraszam, myślałem że były pliki lang, jak w wiekszości modyfikacji. Instlator nie ma chyba uprawnien do tworzenia nowych plików. Więc nie wiem ja spolszczyć te komunikaty.. :)

• Manager
Opublikowano

UMI owszem nie ma praw do tworzenia nowych plików - ba, on nie ma takiej funkcji. :)

Ale z powodzeniem zapisuje do już istniejących plików langa - a po deinstalacji je usuwa. :)

Patrząc w instalator będzie to plik cache/lang_cache/XX/lang_ucp.php, linie z kluczami settings_sent oraz settings_track ( na dole ).

Komunikat o zaznaczeniu domyślnym się wyświetla, ale nie tam gdzie szukasz ( pewnie podczas tworzenia nowej pmki ), a tutaj: http://forum.invisionize.pl/index.php?act=UserCP&CODE=04 czyli panel kontrolny -> Ustawienia forum.

:)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
UMI owszem nie ma praw do tworzenia nowych plików - ba, on nie ma takiej funkcji. :)

Ale z powodzeniem zapisuje do już istniejących plików langa - a po deinstalacji je usuwa. :)

Patrząc w instalator będzie to plik cache/lang_cache/XX/lang_ucp.php, linie z kluczami settings_sent oraz settings_track ( na dole ).

Komunikat o zaznaczeniu domyślnym się wyświetla, ale nie tam gdzie szukasz ( pewnie podczas tworzenia nowej pmki ), a tutaj: http://forum.invisionize.pl/index.php?act=UserCP&CODE=04 czyli panel kontrolny -> Ustawienia forum.

:)

Git :) Teraz wszystko pięknie działa. Po prostu nie było wpisu settings_sent.

baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano
Informacja:
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.