Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zapytać czy istnieje jakaś modyfikacja ustawiająca w SB Bota który np mógł by ostrzegać kogoś jeśli dana osoba przeklina lub pisze za dużo shoutów jeden po drugim i np po 3 ostrzeżeniach wstawiać warna lub blokować dostęp do SB na jakiś czas. Może niektórzy kojarzą taka modyfikacje z phpbb by przemo.

Pozdrawiam.

Heart breackers and life takers...

• Manager
Opublikowano

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:

"Invision Power Board -> Invision Power Board 3.x -> Modyfikacje - pomoc"

do:

"Invision Power Board -> Aplikacje Invision Power Services -> IP.Shoutbox"

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem takich ograniczeń. Skoro nie chcesz, by Ci pisali w SB to go wyłącz.. A jeśli ktoś flooduje i nie podoba Ci się to to daj mu ręcznie ostrzeżenie.. Pisanie takiej modyfikacji to wg mnie strata czasu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak niby tak. Ale pamiętam jak miałem taką modyfikacje na SB w php by przemo. Było to przydatne na czas twojej nie obecności, a i jak sie dobrze skonfigurowało to można było go wykorzystać jako automatyczna odpowiedź na szybkie pytania. Takie którymi nie warto zaśmiecać forum. Nie chodziło mi o to że piszą czy coś w tym stylu. Ale nie zawsze mam czas by na tym forum siedzieć a taki botek trochę by pomógł. No ale skoro nie ma takiej modyfikacji to trudno.

Opublikowano

To główny powód mojego pytania czy jest taka modyfikacja. Ułatwił by robotę. No może nie tyle że odpowiadał by na pytania tylko na ustawione wcześniej frazy. Np: "Czemu mi coś nie działa?" - bot- "bo nie masz tego czy tamtego".

Opublikowano

Sztuczna inteligencja to za dużo powiedziane. Po prostu skrypt który odpowiada wcześniej ustawionym zdaniem na przypisane słowa czy konkretne zdania.